Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Αγρινιώτες για… φίλημα με ηγέτη τον Μάζουρεκ πέρασαν από τα Γιάννενα!

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-2: Αγρινιώτες για… φίλημα με ηγέτη τον Μάζουρεκ!
Ένας αγνώριστος -προς το καλύτερο- Παναιτωλικός βρήκε τους χώρους που δεν είχε σε άλλα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα του Σαββάτου (20/10) και με «φονικό» όπλο τις κόντρα επιθέσεις πήρε τη νίκη στους «Ζωσιμάδες» με σκορ 2-0.
Ηγέτης, οργανωτής αλλά και εκτελεστής για τα «καναρίνια» ήταν ο Φράνκο Μάζουρεκ, καθώς ο βραχύσωμος Αργεντινός πέτυχε και τα δύο γκολ των
νικητών, αρχικά με καλοζυγισμένη κεφαλιά στο 43' μετά τη σέντρα ακριβείας του Ουίλιαν και ακολούθως στα... χασομέρια με ωραίο τελείωμα μετά την ασίστ του Μανά.
Όσο για τον ΠΑΣ; Η ομάδα του Πετράκη φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την επιθετικότητα των φιλοξενούμενων στο α' μέρος, διάστημα στο οποίο δέχθηκε πολλές φάσεις με αποκορύφωμα το 0-1 του Μάζουρεκ. Στην επανάληψη οι Γιαννιώτες «ξύπνησαν», κράτησαν μπάλα και προσπάθησαν να πιέσουν, χωρίς όμως να «φτιάξουν» κλασικές φάσεις μπροστά στα καρέ του Κυριακίδη.
Το 0-2 του μικρόσωμου Αργεντινού στις καθυστερήσεις μάλλον απέδωσε δικαιοσύνη, καθώς ο Παναιτωλικός είχε σαφέστατα τις περισσότερες και τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Κι εν τέλει, βρήκε και τον τρόπο να τις μετουσιώσει σε γκολ, κάτι που απέτυχε να κάνει ο ΠΑΣ, ο οποίος έτσι συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα...
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (46' λ. τρ. Αποστολόπουλος), Νικολιάς, Κακούμπα, Λίλα, Γιάκος, Κούζικ (60' Βιντάλ), Κρίζμαν, Ξύδας (68' Αθανασιάδης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αργκούς (72' λ. τρ. Χαντάκιας), Μαλής, Ρότσα, Πάουλο, Λουσέρο, Μάζουρεκ, Ουίλιαν (70' Μανά), Ντίας, Μοράρ (79' Καμαρά).