Η Λαμία περίμενε μέχρι την έβδομη αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (2-1). Τα κατάφερε χάρη στο καλό δεύτερο ημίχρονο που έκανε στο ΑEL FC ARENA , όπου ανέτρεψε το 1-0 με το οποίο προηγήθηκε η Λάρισα στο δικό της καλό διάστημα.

Ο Ντέλετιτς με γκολάρα στο 30’ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά οι παίκτες του Μάκη Χάβου δεν πτοήθηκαν, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Μπαράλες (48’) και έφεραν τα πάνω κάτω με το κοντινό βολέ του Επστάιν (65’).
Οι Φθιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο που απεμπόλησαν με την αποβολή του Βάντερσον στο 75’. Ακολούθησε ένα τέταρτο έντονης πίεσης της Λάρισας, το οποίο ωστόσο μετουσιώθηκε μόνο σε μία σημαντική ευκαιρία στο 89’ με τους Ντέλετιτς και Μόρα να μην βρίσκουν στόχο.
Λάρισα: Κρίστινσον, Κόεφ, Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μπάλλας (75’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντέλετιτς, Σαχίτι, Πίτι, Μπαργκάν (70’ Κούνιτς)
Λαμία: Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας, Δημούτσος (68’ Μπερτόλιο), Μπλάζιτς (63’ Οσμάν), Επστάιν (83’ Ασίγκμπα), Καραμάνος, Μπαράλες.