Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

Εμφάνιση image001.png Εμφάνιση 1.JPG
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το μοναδικό βραβείο εξαίρετης συμμετοχής τιμήθηκε το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την άρτια και υποδειγματική παρουσία του περιπτέρου του στη διοργάνωση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO στην Αργολίδα καθώς και για τη σημαντική και συνεχή δράση του με στόχο την ανάδειξη της Πελοποννήσου σε διεθνή προορισμό Ιατρικού Τουρισμού. 
Εμφάνιση 3.jpg
Το βραβ είο παρέλαβε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτη Δαμούλο, ο οποίος στη βράβευση εκπροσωπούσε και τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου. 
Η βράβευσ η έγινε το Σάββατο 30/9/17 μία μέρα πριν ολοκληρωθεί η έκθεση των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου. 
"Αυτό το γεγονός αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Κέντρο μας αλλά και μεγάλη ευθύνη για όλους εμάς προκειμένου να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση τις προσπάθειές μας για να μπουν οι βάσεις για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην Πελοπόννησο." δήλωσε αμέσως μετά τη βράβευση η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη , η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ολόκληρη την ομάδα εργασίας του Κέντρου που έφερ ε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα.

MARKETING ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ