Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Της… εξυγίανσης το κάγκελο! Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η βλακεία είναι αήττητη - Ξεφυγε η κατασταση στη Λεωφορο Οριστική διακοπή στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ – Στο νοσοκομείο ο Ίβιτς που δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι

 
Οριστική διακοπή τελικά στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, καθώς η κατάσταση στη Λεωφόρο τέθηκε εκτός ελέγχου, με τον Βλάνταν Ίβιτς να δέχεται ένα κουτάκι μπύρας με μεγάλη δύναμη στο κεφάλι και να σωριάζεται στο έδαφος. Στον «Ευαγγελισμός» ο Σέρβος τεχνικός.

1689478 Οριστική διακοπή στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ - Στο νοσοκομείο ο Ίβιτς που δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι [εικόνες]Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η βλακεία είναι αήττητη, με το νέο κρούσμα να εντοπίζεται στη Λεωφόρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
Ένα ματς μα τι ματς διεξήχθη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όσο το επέτρεψαν οι συνθήκες. Ποδόσφαιρο
παίχτηκε για 54', στα οποία υπήρξε ένα γκολ, ένα δοκάρι, 2 κόκκινες και πολλά νεύρα, τα οποία οδήγησαν σε αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.
Οι «πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και προηγήθηκαν στο 10' με τον Μπεργκ, αλλά στο 20' το σκηνικό του αγώνα άλλαξε άρδην. Αιτία γι΄ αυτό στάθηκε η αποβολή του γκολκίπερ των γηπεδούχων Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος έξω από την περιοχή ανέτρεψε τον Πέδρο Ενρίκε (χωρίς όμως να είναι σε προφανή θέση για γκολ). Ορθώς ο Κομίνης υπέδειξε το φάουλ,
Από την φάση αυτή προήλθε η πρώτη μεγάλη φάση του «Δικεφάλου του Βορρά». Το φάουλ που εκτέλεσε ο Κάτσε άφησε «άγαλμα» τον Στιλ, αλλά η μπάλα «τράνταξε» το αριστερό δοκάρι κι απομακρύνθηκε. Λίγο έλλειψε να κάνει το 2-0 ο Παναθηναϊκός στο 33', με τη γυριστή κεφαλιά του Μπεργκ να απομακρύνει σωτήρια ο Γλύκος. Στο 35' ο Ίβιτς έβγαλε από το ματς τον Ενρίκε, πριν τον αποβάλλει ο Κομίνης αφού ο Ισπανός ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά την κάρτα που δέχτηκε και έτσι όπως έπαιζε ήταν θέμα χρόνου να έβλεπε και τη δεύτερη. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι του χαρίστηκε σε μαρκάρισμα στον Εμποκού στο 32', στο οποίο θα μπορούσε να του έχει δείξει δεύτερη κίτρινη.
Το ημίχρονο έκλεισε με τη νέα κλασική ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πρίγιοβιτς αντί να πλασάρει τον Στιλ προτίμησε να γυρίσει κάθετα τη μπάλα χωρίς να ακολουθεί κάποιος συμπαίκτης του.
Τα νεύρα που υπήρχαν από το πρώτο μέρος, κυρίως από τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την αποβολή του Βλαχοδήμου, δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο στην επανάληψη. Η αριθμητική ισορροπία του ματς αποκαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με νέα λανθασμένη απόφαση του Κομίνη. Αυτή την φορά ο ρέφερι από την Θεσπρωτία απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ουάρντα για φάουλ στον Κλωναρίδη. Ο έμπειρος διαιτητής προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του με νέο λάθος, που προκάλεσε απόκη μεγαλύτερη εκνευρισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η κατάσταση ξεφυγε οριστικά στο 54΄ με αφορμή την εκτός φάσης κλωτσιά του Κρέσπο στον Στιλ, ενώ ο Βρετανός είχε μπλοκάρει τη μπάλα. Ο Μπεργκ έσπρωξε τον αμυντικό του ΠΑΟΚ κι έπεσαν κάτω με τους υπόλοιπους παίκτες των δύο ομάδων να γίνονται ένα κουβάρι και να πέφτει ξύλο. Ο Κουλιμπαλί χαστούκισε τον Σάκχοφ, ανταπέδωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ στον Εμποκού και η κατάσταση είχε ξεφύγει τελείως. 
Δευτερόλεπτα μετά, συγκεκριμένα, στο 54’ και ενώ τα αίματα είχαν ανάψει εντός αγωνιστικού χώρου (κόκκινες Κουλιμπαλί και Σάκχοφ), ο Βλάνταν Ίβιτς ενώ περπατούσε ήρεμος μπροστά στον πάγκο του, δέχθηκε ένα κουτάκι μπύρας στο κεφάλι. Ο Σέρβος τεχνικός σαφώς ανυποψίαστος από το αντικείμενο που του ήρθε στο κεφάλι, σωριάστηκε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους και απευθείας οι γιατροί της ομάδας τον μετέφεραν στα αποδυτήρια.
Μπροστά σε αυτό το απαράδεκτο σκηνικό ο διαιτητής Κομίνης πήρε τους συνεργάτες του και μπήκαν στ΄ αποδυτήρια, απ' όπου δεν επέστρεψαν ποτέ...
Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για σκίσιμο στο κεφάλι του τεχνικού του ΠΑΟΚ (ο γιατρός του αγώνα έκανε λόγο για «επιφανειακή εκδορά») και όπως ενημέρωσαν οι Θεσσαλονικείς, ο Σέρβος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Όπως αναφέρεται, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ενώ ο γιατρός που τον συνόδευσε, Μανώλης Παπακώστας, ενημέρωσε ότι στον Σέρβο προπονητή θα γίνουν ράμματα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Μαρινάκης, Εμποκού, Μόλινς (23' Στιλ), Κλωναρίδης, Μπεργκ.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κίτσιου, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (46' Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε (35' Κάμπος), Πρίγιοβιτς.