Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ο ΠΑΟ νίκηε με 1 - 0 την ΑΕΚ


Ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός των «χιλίων» προβλημάτων, είναι «ζωντανός». Κατάφερε  - στην αναμέτρηση με την οποία «έπεσε η αυλαία» της 4ης αγωνιστικής στα play offs της Super League - να νικήσει την ΑΕΚ με 1-0. Χάρην σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεμπάσταιν Λέτο. Με το αποτέλεσμα αυτό οι «πράσινοι» διατηρούν μαθηματικές ελπίδες να αποφύγουν την τελευταία θέση που σημαίνει έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στα μέσα Ιουνίου..
.
Και ταυτόχρονα «σκότωσαν» την αντίπαλο τους. Η κάκιστη ΑΕΚ, ουσιαστικά, αποχαιρέτησε τις βλέψεις που είχε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία και την έξοδο της στο Champions League. Οι φιλοξενούμενοι, σε μια ακόμα αναμέτρηση, ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Με εξαίρεση τον Όγκνιεν Βράνιες. Όμως «ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη». Με το αποτέλεσμα στο «Απ. Νικολαϊδης» νικητής είναι ο Παναθηναϊκός αλλά πραγματικά κερδισμένος είναι ο ΠΑΟΚ. Που έχει «σφισταγκαλιάσει» το σεντόνι.
Μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής, η ειδική βαθμολογία έχει ως εξής: ΠΑΟΚ 8, ΑΕΚ 6, Παναθηναϊκός 5, Πανιώνιος 4. Την Κυριακή (28/5) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο και η ΑΕκ τον ΠΑΟΚ.
Όπως αναμενόταν, στο «Απ. Νικολαϊδης» - παρά την έκκληση του Μαρίνου Ουζουνίδη και την παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ - στις εξέδρες βρέθηκαν ελάχιστοι θεατές.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (79' Ρέις), Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης (65' Π. Βλαχοδήμος), Λέτο (70' Μολίνς)
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Αϊντάρεβιτς (64'  Αλμέιδα), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (75' Μπακασέτας), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (71' Πατίτο Ροντρίγκες), Αραούχο