Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Τα μυστικά των ευτυχισμένων ζευγαριών


happycoupleromanou2.jpgΤα μυστικά των ευτυχισμένων ζευγαριών


Το τι οδηγεί ένα ζευγάρι στην ευτυχία διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν δύο μυστικά που μπορούν να εξασφαλίσουν τη μακροβιότητα της σχέσης σας, αποκάλυψε έρευνα από
το Πανεπιστήμιο του Νότιου Ειρηνικού (Φίτζι).

Διαβάστε περισσότερα 

facebookcoupleromanou.jpgΑνασφαλείς όσοι κοινοποιούν συνέχεια στα social φωτό με τον/τη σύντροφό τους


Tα ζευγάρια που κατακλύζουν το Facebook με selfies, με status ο ένας για τον άλλο, κοινοποιώντας ακόμη και τις πιο κοινές καθημερινές τους δραστηριότητες, μπορεί να το κάνουν επειδή έχουν ανασφάλεια για τη σχέση τους.

Διαβάστε περισσότερα 

8 συνήθειες που βλάπτουν τον εγκέφαλο

earphonese1.jpg
Ορισμένες από τις καθημερινές μας συνήθειες μπορεί να βλάπτουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και να συμβάλλουν στην εκδήλωση άνοιας. Κατά συνέπεια, η αποφυγή τους είναι ένα μέτρο που πρέπει να εφαρμοστεί προκειμένου να προστατευτεί ο εγκέφαλος και να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα 

Γιατί είναι σημαντικό να γυμνάζουμε όλο το σώμα;

workouttotalbodyromanou.jpg
H άσκηση είναι σημαντική, γιατί χωρίς αυτήν, οι μύες σας θα εξασθενήσουν. Η καρδιά και οι πνεύμονές σας δεν θα λειτουργούν ικανοποιητικά, ενώ οι αρθρώσεις σας θα είναι άκαμπτες και θα τραυματίζονται εύκολα. Η αδράνεια είναι απειλή για την υγεία σας. Σχεδόν όσο και το κάπνισμα! Παρακάτω παραθέτουμε τα οφέλη της άσκησης, για κάθε περιοχή του σώματος.

Διαβάστε περισσότερα 

Λιγότερο αποτελεσματική η ομπρέλα παραλίας σε σχέση με ένα αντηλιακό με SPF100

beachumbrellaromanou.jpg
Τα παραπάνω αποκάλυψε μεγάλη τυχαιοποιημένη μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση JAMA Dermatology. Όλα αυτά ισχύουν βεβαίως, υπό την προϋπόθεση ότι το αντηλιακό απλώνεται σε γενναίες ποσότητες και κατ΄επανάληψη.

Διαβάστε περισσότερα 

Μεγαλώνοντας έναν υγιή σκύλο

dogtreatromanou.jpg
Η ζωή με έναν σκύλο δεν είναι μόνο χάδια και παιχνίδι, έχει υποχρεώσεις. Όταν αναλαμβάνετε να μεγαλώσετε έναν σκύλο, θα πρέπει να φροντίζετε για την υγεία και την ευεξία του, όπως θα κάνατε και για έναν άνθρωπο. Είναι μια μεγάλη υποχρέωση, μία δέσμευση ζωής που ξεκινά από την εκπαίδευσή του και φτάνει ως τη διατροφή και τη διαφύλαξη της ψυχικής του ισορροπίας. Αν μάλιστα σκεφθούμε ότι οι σκύλοι ζουν λιγότερα χρόνια σε σχέση με τους ανθρώπους, θα πρέπει να φροντίσουμε κάθε μέρα της ζωής τους να αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα 

Ανακουφίστε τον ερεθισμένο σας λαιμό

sorethroatromanou.jpg
Ο ερεθισμένος λαιμός μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι ενός κρυολογήματος, δείγμα καταπόνησης των φωνητικών σας χορδών ή ένδειξη για κάτι πιο σοβαρό, όπως π.χ. μια λοίμωξη από στρεπτόκοκκο. Ανεξάρτητα από την αιτία, είναι πολύ σημαντικό να ανακουφιστείτε σύντομα από το δυσάρεστο σύμπτωμα. Παρακάτω σας προτείνουμε μερικούς εύκολους τρόπους για να τα καταφέρετε.

Διαβάστε περισσότερα 

Νοσηλευτές: Εξώδικο στο ΑΣΕΠ για προβλήματα στην υποδοχή των αιτήσεων

nursee1.jpg
Εξώδικο προς τους υπευθύνους του ΑΣΕΠ για την ταλαιπωρία των μελών της, κατά τη διαδικασία της υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη των 1666 θέσεων στην υγεία, κατέθεσε η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ).

Διαβάστε περισσότερα 


stogiatro.gr