Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ: «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ». ΒΙΝΤΕΟ

mitsotakis-enikos-metagrafes-voulefton-alla-kommata.jpg

Αν σε κάτι είναι συνεπής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι με το ψέμα. Αυτός είναι το νέο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει αυτά που έκαναν οι παλαιοί πολιτικοί. Όχι! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, της οικογένειας Μητσοτάκη, είναι το νέο στη Νέα Δημοκρατία.

Και μόλις δύο ημέρες μετά τη χρυσή μεταγραφή του Ιάσωνα Φωτήλα από το Ποτάμι, κάνει θραύση στο διαδίκτυο το βίντεο όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Ενικός» του Ν. Χατζηνικολάου δήλωνε πως  δεν θα έκανε μεταγραφές στελεχών από άλλα κόμματα!!! Και σήμερα τι κάνει;
όχι μόνο παίρνει στελέχη αλλά και βουλευτές!!! Δηλαδή η ανηθικότητα του βουλευτή από το άλλο κόμμα που δεν έχει παραδώσει την έδρα του, παντρεύεται με το ψέμα του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
Και επειδή εδώ υπάρχει και μία πολιτική ουσία, να σημειώσουμε την παρέμβαση του Σταύρου Θεοδωράκη που έκανε λόγο για «συναλλαγή» του βουλευτή του με τον αρχηγό της νέας Νέας Δημοκρατίας. Και ακόμη να θυμίσουμε την παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και του στενού του συνεργάτη προερχόμενου από το περιβάλλον Λαλιώτη-Σημίτη του Τάκη Θεοδωρικάκου, που παραδέχονταν πως ο υιός του πρώην Πρωθυπουργού ψηφίστηκε «πολύ» από ψηφοφόρους άλλων κομμάτων.
Πάμε πάλι: άλλα κόμματα αποφάσισαν για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό έγραψε και ο σοβαρός Μανώλης Κοττάκης στην εφημερίδα Δημοκρατία. Επίσης έγραψε ότι έχουμε και πολλές δεκάδες χιλιάδες ψήφους χωρίς ταυτότητα, ικανούς φυσικά να έχουν αλλοιώσει το αποτέλεσμα, αφού η διαφορά του «πρώτου» από τον δεύτερο ήταν μόλις 15 χιλ ψήφοι.
Επίσης ο σοβαρός Μανώλης Κοττάκης έγραψε πως στις εσωκομματικές εκλογές έγινε η δεύτερη μεγάλη προσπάθεια να πεθάνει ο Καραμανλισμός, δια της μη εκλογής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Δηλαδή προσπάθησε ένα σύστημα, το γνωστό σύστημα να ελέγξει τη χώρα και να φέρει τα αποτελέσματα στα μέτρα του.
Τι δεν καταλαβαίνεις για την κατάντια της Ελλάδας;
Υ.Γ.
1. Περιττό να θυμίσουμε τις μεταγραφές από ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΔΡΑΣΗ στελεχών μη βουλευτών προς τη νέα Νέα Δημοκρατία. Είναι τόσο δηλητηριώδη τα ονόματά τους που δύσκολα γράφονται (Σκυλακάκης, Παπαντωνίου…).
2. Το ότι επιμελητήρια, συνδικαλιστικοί φορείς και τοπική αυτοδιοίκηση έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από αυτή την χωρίς ταυτότητα Νέα Δημοκρατία, σημαίνει κάτι.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com