Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Άνετη πρόκριση για Αστέρα Τρίπολης με κατεβασμένες τις μηχανές 1 - 0 τα Τρίκαλα

Άνετη πρόκριση για Αστέρα, ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατρόμητο και Λαμία
Την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων, με κατεβασμένες τις μηχανές.
Ο Αστέρας έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Από το πρώτο λεπτό επέβαλε το ρυθμό του, χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Στην πρώτη καλή ευκαιρία, μάλιστα, άνοιξε το σκορ. 

Στο 22 ο Καλτσάς έβγαλε τη σέντρα και από κοντά ο Ιωαννίδης έκανε το 1-0. Αυτό σφράγισε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου για τους Αρκάδες. Οι δύο ομάδες μάλιστα φάνηκαν να συμβιβάζονται με το αποτέλεσμα και έως το τέλος του πρώτου μέρους δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Αστέρας είχε την συντριπτική κατοχή, ωστόσο δεν κυνήγησε το γκολ. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και έτσι το 1-0 ήταν αναπόφευκτο. Οι Αρκάδες λοιπόν πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.
Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Κότσιρας, Κυριακόπουλος, Σελίν (71’ Ευαγγέλου), Γκαϊντούτσικ, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (64’ Χαμντανί), Μάσα (46’ Mπαστιανος ), Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.
Τρίκαλα (Γεωργιάδης): Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Σανδραβέλης, Λεάντρο, Φερέιρα (79’ Κουσκουνάς), Ριζογιάννης, Μουμίν, Καμπλιώνης (46’ Γκόλιας), Αρναρέλλης, Γιαννιτσάνης, Μαρουκάκης (46’ Στεφάνοβιτς)