Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Εκτροχιασμός τραίνου στη Νέα Υόρκη! 76 τραυματίες - Συγκλονιστικές εικόνες

Ένα τραίνο εκτροχιάστηκε στον σταθμό Long Island Rail Road, που βρίσκεται στο Μπρούκλιν, της Νέας Υόρκης. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για 20 ανθρώπους που τραυματίστηκαν, μερικοί εξ αυτών σοβαρότερα, ενώ λίγο αργότερα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για τουλάχιστον 37 τραυματίες.
Πλέον, ωστόσο, το Russia Today αναφέρει πως οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 76!
Στο διαδίκτυο έχουν ήδη διαρρεύσει οι πρώτες εικόνες από το σημείο και δείχνουν τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη τόσο ο συρμός του τραίνου, όσο και ο σταθμός, ενδεικτικές του πόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση.
Τα παράθυρα είναι σπασμένα, ενώ οι πόρτες έχουν "λυγίσει"!
Δείτε τις
  

Τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πολλές εικόνες από το σημείο, καθώς και έξω από τον σταθμό, με τα ασθενοφόρα που έχουν φτάσει να μεταφέρουν σε φορεία τους τραυματίες.

Η New York Post μεταδίδει πως το τραίνο έφτασε στο σταθμό με εννέα λεπτά καθυστέρηση και αμέσως μετά την σύγκρουση το σημείο "πνίγηκε" στους καπνούς.
Συγκεκριμένα, έφυγε από τον σταθμό Far Rockaway στις 07:18 (σ.σ. τοπική ώρα) και ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στον σταθμό Atlantic Terminal στις 08:11, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρείας, Nancy Gamerman.
Σε μερικούς από τους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου, ενώ οι πιο βαριά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στα κοντινότερα νοσοκομεία. 
Με πληροφορίες από rt.comnypost.com 
newsit.gr