Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ατρόμητος και Παναιτωλικός πήραν πρόκριση σε Κομοτηνή και Καλλιθέα

Κύπελλο Ελλάδος: Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-3
Με καλύτερο παίκτη του γηπέδου τον Μάρτιν Τόνσο που πέτυχε δύο γκολ (το δεύτερο πραγματικά υπέροχο), ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή, λύγισε με 3-0 τον Πανθρακικό και πήρε εύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου (έχοντας δύο
νίκες και μία ήττα στον όμιλο). Ο Αργεντίνος χαφ, άνοιξε το σκορ μόλις στο 11' και το έκλεισε στο 53' με υπέροχη ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε υποδειγματικά τον Τζελέπη. Στο ενδιάμεσο (14') ο Μπαστακός με κοντινή προβολή μετά από φάση διαρκείας είχε «γράψει» το 2-0.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Γκιντίδης, Κάρδαρης (74' Κυριαλάνης), Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (65' Ψάλτης), Κουσίδης, Μπεκατώρος, Χαλκιαδάκης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Ουμπίδες (30' Νάτσος), Κεϊτά, Στόιτσεφ, Λημνιός (63' Γκουγκούδης), Τόνσο (60' Παπαδόπουλος), Μπαστακός.
Κύπελλο Ελλάδος: Καλλιθέα - Παναιτωλικός 1-5Ο Παναιτωλικός έκανε έναν υγιεινό περίπατο στο «Ελ Πάσο», καθώς επιβλήθηκε της Καλλιθέας με 5-1. Ο Γιάννης Ματζουράκης παρέταξε το βασικό σχήμα της ομάδας, με αποτέλεσμα το σύνολο του Τάκη Γκώνια να μην μπορέσει να προβάλει αντίσταση. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Αγρινίου πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, μαζί με τον Ατρόμητο, με τον οποίο ισοβάθμησε.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 15' με με τον Ρόσα, με τον Μαρκόφσκι να κάνει το 2-0 στο 20'. Στο 27' ο Μαρκόφσκι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Κλέσιο να διαμορφώνει το 4-0 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (39'). Ο Ρόσαστο 74' έκανε το 5-0 για τους φιλοξενούμενους. Η Καλλιθέα σημείωσε το γκολ της... τιμής με τον Μάκο στο 84'.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κουτρουμάνος, Χαντάκιας, Μάκος (75' Καμαβουάκα), Μάρκος Πάουλο (63' Βασιλούδης), Ρόσα, Ουάρντα, Κλέσιο (63' Γιαννιώτης), Μαρκόφσκι.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Πάτας, Μουκτάρης, Σταμόπουλος, Γκίνι, Κατσικογιάννης (60' Τοπάλι), Μάκο, Σταματάκος (75' Ηλιάδης), Τσίπρας, Γουόρντεν (61' Σμυρλής).

Τα αποτελέσματα στον 5ο όμιλο
Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-3 
Καλλιθέα-Παναιτωλικός 1-5 

Η βαθμολογία
1. Ατρόμητος 6 4-1
2. Παναιτωλικός 6 6-2
3. Πανθρακικός 3 3-4
4. Καλλιθέα 3 2-6