Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Καραμπόλα με έξι σοβαρά τραυματίες στη Συγγρού στο ύψος του Φιξ.

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 7 το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού, στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).

Όλα έγιναν στη διασταύρωση της Φρατζή με τη Συγγρού στο φανάρι του ΦΙΞ. Άγνωστο ακόμη πως πάντως δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα πέντε άτομα που επέβαιναν σε αυτά να τραυματιστούν σοβαρά. Μεταξύ των τραυματιών και ένας πεζός που βρισκόταν στο σημείο και τραυματίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Στο ένα επέβαινε ένα ζευγάρι και στο άλλο τέσσερις νεαροί, ενώ δεν επιβεβαιώνεται η εμπλοκή πεζού, όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό.
.
 Και οι έξι άνθρωποι είναι πολυτραυματιές και μεταφερθήκαν σε σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους, καθώς δεν έχουν διασωληνώσεις και δεν εισήχθησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σε άμορφη μάζα έχει μετατραπεί ένα τουλάχιστον από τα οχήματα, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, στο δεύτερο βρισκόταν μόνο ο οδηγός. Το έκτο άτομο, ο πεζός φαίνεται ότι βρισκόταν κοντά στη διασταύρωση και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί. Όπως ήταν αναμενόμενο στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο με την ουρά που σχημάτιζαν τα αυτοκίνητα να φτάνει ως την παραλιακή!
Μέχρι και αυτή την ώρα το δεξιό ρεύμα ανόδου της Συγγρού παραμένει κλειστό αν και τα αυτοκίνητα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο έχουν απομακρυνθεί.