Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η Συναυλία Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός

Εμφάνιση ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ.jpg
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στις 07:30μμ, η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου, πραγματοποίησε συναυλία στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός.
Στη συναυλία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Καλύβας, Δημήτρης Κάσσιος, Εμμανουήλ Αλογογιάννης και Κωνσταντίνος Κουσουλός, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Περικλής Μενούνος, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ κα Σταυρούλα Μαγγίνα, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας κ. Βλάσης Τσώτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Σκόνδρας και κ. Νίκος Κεκερής, η πρόεδρος Ξυλοκάστρου κ. Καραπανάγου Σπυριδούλα,  η πρόεδρος του Δερβενίου κ. Διαμάντω Δενδρινέλλη, ο Πρόεδρος Πιτσών κ. Γιάννης Νικολακόπουλος και πλήθος φίλων της μουσικής.
Εμφάνιση ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ.jpeg
Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Παναγιώτη Παναγάκου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διεθνείς σύγχρονες pop-rock επιτυχίες αλλά και μουσικά θέματα από κορυφαίες κινηματογραφικές ταινίες.

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος  αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Φιλαρμονική Δερβενίου στην τοπική μουσική εκπαίδευση, ιδιαίτερα των νέων μας. Τέλος συνεχάρη τον μαέστρο και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής, για την εξαιρετική δουλειά που προσφέρουν αφιλοκερδώς και τους παρότρυνε να συνεχίζουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και αγάπη για τη μουσική.