Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η 14η Χορωδιακή Συνάντηση Ξυλοκάστρου

Εμφάνιση ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΥΛΟΥ.jpg
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στις 07:00μμ, στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός, ο Μουσικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «Ο Αυλός», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου-καθηγητή μουσικής κ. Θεμιστοκλή Δράμη, υλοποίησε την 14η Χορωδιακή Συνάντηση Ξυλοκάστρου
Στο ετήσιο Φεστιβάλ συμμετείχαν η Μεικτή Χορωδία Φιλαρμονία, ο Σύλλογος Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής «Χορωδία Λουτρακίου», η Δημοτική Χορωδία Γαλατσίου και η Μεικτή Χορωδία Ξυλοκάστρου «Ο Αυλός». 
Εμφάνιση ΕΠΙΣΗΜΟΙ-ΑΥΛΟΣ.jpgΤο παρόν έδωσαν ο βουλευτής Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κκ Δημήτρης Κάσσιος, Παναγιώτης Καλύβας, Εμμανουήλ Αλογογιάννης και Κωνσταντίνος Κουσουλός, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΞΕ κ. Αναστάσιος Γκιολής, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ κα Σταυρούλα Μαγγίνα, η Πρόεδρος της Δ.K. Ξυλοκάστρου κα Σπυριδούλα Καραπανάγου, η Πρόεδρος του Οικολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου κα Παρασκευή Σαμιώτη και πλήθος κόσμου.           Η χορωδία Ξυλοκάστρου, διακρίνεται για την προσφορά της στη χορωδιακή μουσική και εκπροσωπεί επάξια στα καλλιτεχνικά δρώμενα τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, εμπλουτίζοντας τη πολιτιστική ζωή του τόπου μας. Από το 2003 διοργανώνει κάθε χρόνο Φεστιβάλ Χορωδιών στο Ξυλόκαστρο και έχει συμμετάσχει σε πολλά χορωδιακά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις σε Βέλγιο, Γαλλία και Ρουμανία.   Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην κ. Κυριακή Σιετή, Πρόεδρο του Μουσικού και Μορφωτικού Συλλόγου, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και συγχαίρει όλες τις χορωδίες για την εξαιρετική παρουσία τους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης