Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Δημοσκόπηση: “Πολυσυλλεκτική” η ψήφος στον Κώστα Μπακογιάννη

Δημοσκόπηση: “Πολυσυλλεκτική” η ψήφος στον Κώστα Μπακογιάννη
Πολυσυλλεκτική είναι η ψήφος των πολιτών στον Κώστα Μπακογιάννη, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας Prorata, τα ευρήματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο protagon.gr.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας προβάλλει ως δίδυμο μέλλοντος για την Κεντροδεξιά, μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη, και είναι χαρακτηριστικό ότι, στο ποιοτικό αποτύπωμα των δημοσκοπικών ευρημάτων, διατηρεί πολυσυλλεκτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη συγκεντρώνει ποσοστό 27% μεταξύ των ηλικιών 18-44 ετών, που είναι από τα πλέον υψηλά τα οποία έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια για πολιτικό προερχόμενο από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.
Και στις ηλικίες 45 και άνω πάντως, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πέρασμα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45%, κάτι που δείχνει ότι η ψήφος προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας είναι ηλικιακά ισορροπημένη.
Τον Κώστα Μπακογιάννη ακολουθεί ισορροπημένη ψήφος, και στη βάση της μορφωτικής εκπαίδευσης όσων απάντησαν στη δημοσκόπηση. Έτσι, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ψηφίζεται από το 38% όσων είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 34% όσων είναι μεταλυκειακής εκπαίδευσης, και από το 43% όσων δηλώνουν ότι έχουν εκπαίδευση Λυκείου ή υποχρεωτική.
 ysterografa.gr