Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Λευχαιμία και τα λεμφώματα κατά την παιδική ηλικία: ενδιαφέροντα συμπεράσματα και εξελίξεις.

logo newsletter

synedriapaiudiatrika.jpg

Λευχαιμία και τα λεμφώματα κατά την παιδική ηλικία: ενδιαφέροντα συμπεράσματα και εξελίξεις.


Με συμμετοχές-ρεκόρ επιστημόνων από 49 χώρες του κόσμου και με ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τις εξελίξεις στην αντιμετώπιση λευχαιμιών και λεμφωμάτων στην παιδική ηλικία, φιλοξενήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ) το 27o InternationalBFMStudyGroup και το 10o BiennialChildhoodLeukemiaSymposium, δύο σημαντικά διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια, που συνδέονται μεταξύ τους και αφορούν τη λευχαιμία και τα λεμφώματα κατά την παιδική ηλικία.
Διαβάστε περισσότερα


patakis
martakis«Γυναίκα & HPV: Γιατί δεν πρέπει να ανησυχείτε»


Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σχέση με την υγεία τους είναι η μόλυνση από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων – HPV.
Διαβάστε περισσότερα


pagalos_sto_giatro_asss.jpgΑντεπιστέλλον μέλος της Γαλλικής Εθνικής Ακαδημίας Ιατρικής ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Πάγκαλος


Τον διακεκριμένο ιατρό γενετιστή Κωνσταντίνο Γ. Πάγκαλο, ο οποίος έχει διατελέσει Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή Necker-Enfants Malades του Πανεπιστημίου ParisV, εξέλεξε παμψηφεί ως αντεπιστέλλον μέλος της η Γαλλική Εθνική Ακαδημία Ιατρικής.
Διαβάστε περισσότερα