Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

"Όπως πάντα η νίκη έχει πολλούς πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή". 
Με την ιστορική συνεδρίαση της 8ης Μαΐου 2016 ο Έλληνας Πρωθυπουργός και Αρχηγός του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς παρέδωσε τα κλειδιά της Ελλάδας στους νικητές δανειστές της ζωής μας. Μαζί τους και οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" του Πάνου Καμένου που με το συμβολικό τους όνομα εξέδωσαν το πιστοποιητικό θανάτου της πολιτικής βούλησης των Ελλήνων. Το ιερατείο της Ευρώπης θα αποφασίζει ετησίως για την τιμωρία μας όπως επίσης και τον τρόπο της. Ο εξοχότατος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα υπογράφει. Η Ελληνική Βουλή δεν θα ερωτάται.
Είναι ιστορική αλήθεια ότι η Ελλάδα επί 7 συναπτά χρόνια υπερασπίστηκε διακομματικά και υπερκομματικά μία κοινωνία βασισμένη στις θεμελιώδεις αξίες της, το ρουσφέτι και το μπαξίσι. Το κομματικό Κράτος και η περίφημη μίζα μίας δημοκρατίας που δυστυχώς δεν πήρε εμπρός ποτέ, αποτέλεσαν τις αδιαμφισβήτητες αξίες του Έθνους που κανείς Πρωθυπουργός μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα δεν δέχτηκε να παραδώσει. Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Κουβέλης, Βενιζέλος, Καμένος, Τσίπρας όλοι υπερασπίστηκαν το κομματικό Κράτος, τη μιζαδόρικη επιχειρηματικότητά μας, την νταβατζίδικη ζωή μας. Όλοι έπεσαν ανώφελα σε έναν προδεδικασμένο και μάταιο πόλεμο.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο επονομαζόμενος και "Μαδούρο" της Μεσογείου, ο άνθρωπος που θα άλλαζε την Ευρώπη μαζί με τους "μπλε και ροζ" συντρόφους του, τον πνευματικό του ηγέτη Έλληνα "Γκιουλέν" και την Ευρωπαία συνοδό λαών, μίλησε από το βήμα της Ελληνικής Βουλής για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας και της Ευρώπης, για την παραγωγή πλούτου ως γνήσιος καπιταλιστής και κατέθεσε τα όπλα της Αντι-μνημονιακής ταξικής πάλης και εποχής. Θιασώτης πια μαζί με τον κ.Καμένο του ευρωπαϊκού φιλελευθερισμού αποτίναξαν τα σύμβολα της αντίστασης και εναγκαλίστηκαν με την ευρωπαϊκή νομενκλατούρα για να σωθούν. Ανθρώπινη η πολιτική δειλία. Μαζί τους συνθηκολόγησε και ένας ολόκληρος λαός αγανακτισμένων που έπνιξαν την ήττα τους και είναι έτοιμοι πια να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν και να καλοδεχτούν τους νικητές. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Οι Αντι-μνημονιακοί Ταγματασφαλίτες κουνούν λουλούδια πια στους απελευθερωτές της χώρας από το ζυγό της εθνικής δοσοληψίας.

Το τίμημα της ήττας που πανηγυρίζουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμένος εξάλλου δεν θα πληρώσουν οι ίδιοι.  Οι παχυλές αμοιβές τους λίγο θα αγγιχτούν. Το πικρό ποτήρι της ανεύθυνης και άτιμης πολιτικά κοροϊδίας όσων δεν τους πίστεψαν θα την πληρώσουν τα νιάτα της Ελλάδας που ξενιτεύονται, τα γηρατειά που τον ανέχθηκαν και οι μεσήλικες που σιώπησαν.
Ο ευρωπαϊκός δρόμος της Ελλάδας δεν έχει πια γυρισμό και έχει πλέον και τη δική του ιστορία. Μία ιστορία ντροπιαστική για έναν λαό που την 8η Μαΐου του 1945 είχε διδάξει ιστορία. Τότε που είχε βρεθεί στη σωστή πλευρά της ανθρώπινης ιστορίας και των αξιών της. Έναν λαό όμως που επί δεκαετίες  τώρα επέμεινε με τους ηγέτες του να κοροϊδεύει τον εαυτό του, να αδιαφορεί για τα νιάτα του, να ληστεύει τον εαυτό του, να στρουθοκαμηλίζει και στο τέλος να πανηγυρίζει παραλογιζόμενος την ήττα του. Μόνο του ελαφρυντικό ίσως η αποπλάνησή του από μία διεθνή ανθελληνική μαφία ντυμένη με τον εθνικό μανδύα φορεμένο σε ντόπιους παλιάτσους.
Ο Αλέξης Τσίπρας σοφά επέλεξε να μην δει το πολιτικό του τέλος. Αποδέχτηκε την ήττα του και επιστράτευσε την προπαγάνδα για να παιανίσει την είσοδό του στις ευρωπαϊκές αυλές. Εκεί που όλοι φοράνε γραβάτα. Μαζί του και όλη η καθεστηκυία τάξη της Μεταπολίτευσης που δεν θέλει να χάσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Ελλάδας στους ξένους δανειστές της, τη διαχείριση της ελληνικής αποικίας μέχρι το 2060.
Το καθεστώς Τσίπρα - Καμένου, το καθεστώς του κρατικού παρακράτους έπεσε. Ζήτω το καθεστώς. Πώς θα περάσουμε από τη Σοβιετική Ένωση του Χρουστσόφ στη Ρωσία του Πούτιν δεν είναι δύσκολο. Ο πρώτος το είπε πρώτος. Ο Αλέξης και ο Πάνος είναι έτοιμοι. Για τη φουκαριάρα την Ελλάδα μας...
"Οι πολιτικοί είναι παντού οι ίδιοι. Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν ποτάμια." 

Υ.Γ. Οι Έλληνες οικογενειάρχες καλούνται το επόμενο διάστημα να πληρώσουν τις γέφυρες του Αλέξη Τσίπρα. Τα ποτάμια μετά το 2060...    

Thedayaftergr