Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ Aνατροπή κορυφής για ΠΑΟΚ, ισόπαλοι ΠΑΟ και Πανιώνιος - Συμπλοκές παικτών στην "άδεια" Τούμπα

Aνατροπή κορυφής για ΠΑΟΚ, ισόπαλοι ΠΑΟ και Πανιώνιος
Με τον Παναθηναϊκό να έρχεται ισόπαλος 1 - 1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε η πρεμιέρα των play offs της Super League.  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 52΄ με τον Ανσαριφάρντ και τους «πράσινους» να «απαντούν» με τον Λέτο στο 66΄. Το «τριφύλλι» κατάφερε να πάρει το βαθμό και να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης του μίνι πρωταθλήματος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (72΄ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Μασούρας (89΄ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (69΄ Καραμάνος)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
(Α.Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ζέκα, Εβαντζελίστα (62΄ Μπουμάλ), Λουντ (79΄ Αμπέντ), Βιγιαφάνιες, Λέτο (87΄ Μαμούτε), Μπεργκ

Η ΑΕΚ έστω και αν είχε πολύ λιγότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της, κατάφερε να προηγηθεί στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε τα δεδομένα με δύο γκολ στο β’ ημίχρονο και με σκορ 2 - 1 για να «πιάσει» κορυφή με το «καλημέρα».
Στο 44' η Ενωση άνοιξε το σκορ μετά από ασταθή επέμβαση του Γλύκου και παρέμβαση του Γιόχανσον που προωθεί την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ της ισοφάρισης για τον ΠΑΟΚ δεν αργεί. Στο 62' ο Γκάρι Ροντρίγκες με αστραπιαίο μακρινό σουτ αιφνιδιάζει τον Μπαρόχα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ ισοφαρίζοντας.
Για τον ΠΑΟΚ που επιτίθεται για την πλήρη ανατροπή, το δεύτερο γκολ δεν αργεί. Ο Μυστακίδης ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγώνα με ωραία ζυγισμένη κεφαλιά σημαδεύει την εστία του Μπαρόχα την οποία παραβιάζει και γράφει το 2-1 μετά από πολύ ωραία μακρυνη μπαλλιά του Τζαβέλλα στο 83'.
Με τη λήξη του αγώνα, σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ παικτών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Μπαρμπόσα και ο Κάτσε είχαν μια αψιμαχία στην τελευταία φάση, ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε να μπει ο πάγκος του ΠΑΟΚ μέσα για να τους χωρίσει. Και οι δύο αποβλήθηκαν όπως σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα. 
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Λέοβατς (68' Σκόνδρας), Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας (67' Κάτσε), Ζάιρο (82' Μυστακίδης), Ροντρίγκες και Αθανασιάδης.
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ (57΄Σοϊλεδης), Σιμόες, Γιόχανσον (84' Πέκχαρτ), Βάργκας (71' Κορδέρο), Αραβίδης, Μπαρμπόσα και Τζεμπούρ.

1η αγωνιστική
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1

Η  βαθμολογία 
1. ΠΑΟΚ 3
2. Παναθηναϊκός 3
3. ΑΕΚ 2
4. Πανιώνιος 1

2η αγωνιστική (15/05)
ΑΕΚ - Πανιώνιος 18:15
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 20:30