Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ευάγγελος Γιαννακούρας Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας "Ανεπίτρεπτη η επιβάρυνση της Αρκαδίας με τα απορρίμματα της Μεσσηνίας"



http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/ni_giannakouras2.jpg?itok=BwCpIBp3Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας αναφορικά με όσα ακούγονται για καθυστέρηση 2 χρόνων στην κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων της Μεσσηνίας στη θέση Καλλιρόη και την επιβάρυνση της μονάδας στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας με τα απορρίμματα της Μεσσηνίας δήλωσε:
"Ως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, υπηρετώντας με αίσθημα ευθύνης το δημόσιο συμφέρον αποδέχθηκα τη χωροθέτηση της μονάδας διαχείρισης στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι μου.
Δηλώνω απερίφραστα και διαμηνύω στους Υπουργούς της Κυβέρνησης και σε όλους όσους σκέφτονται ότι η μονάδα διαχείρισης της Αρκαδίας θα δεχθεί τα σκουπίδια της Μεσσηνίας ν' αφήσουν αυτά τα πολιτικά τερτίπια, που μόνο σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν μύχιους πόθους των συναδέλφων τους Βουλευτών του Σύριζα στη Μεσσηνία. Μας θυμίζουν παλαιοκομματικές παθογένειες των δεκαετιών του '60 και του '70.
Ως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας δεν θα επιτρέψω να επιβαρυνθεί η Παλαιόχουνη ούτε με ένα σκουπίδι προερχόμενο από τα απορρίμματα της Μεσσηνίας, που σύμφωνα με το διαγωνισμό θα διαχειριστεί η μονάδα επεξεργασίας στην Καλλιρόη".