Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Για το κύπελλο Ελλάδας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (19:30) στον πρώτο ημιτελικό

Live: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (19:30) στον πρώτο ημιτελικό
Ξεκινούν απόψε (19:30) τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος και οι τέσσερις ομάδες θα δώσουν μάχη για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στον αγώνα της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού .

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τη βοήθεια των οπαδών της, θέλει τη νίκη επί του πρωταθλητή για να κάνει το πρώτο βήμα της πρόκρισης στον τελικό, ενόψει και της ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη», ενώ οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στο δρόμο προς το νταμπλ.
ΠΑΟΚ (Τούντορ):
Βελλίδης, Χατζησαϊας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Αντώνης, Μυστακίδης, Μακ, Πέλκας.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Ομάρ, Σαλίνο, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Φουστέρ, Σεμπά, Ιντέγε.
Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά και οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται έξω από το γήπεδο έχουν μετατρέψει την Τούμπα σε… φρούριο.

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα του ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από τη Θύρα 4 ου γηπέδου και ενώ όλα είχαν κυλήσει ομαλά κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ πέταξε φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα προς το μέρος των ΜΑΤ που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου - λάμψης.

Η ένταση έλαβε τέλος μετά από περίπου 5-10 λεπτά και η κατάσταση εκτονώθηκε χωρίς περαιτέρω επεισόδια.


 Στον έτερο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ, με ενισχυμένη τη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού, θέλει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ώστε να πάει με άνεση στον επαναληπτικό του Περιστερίου.
Η ομάδα του Γκας Πογιέτ είναι το λογικό φαβορί, αλλά ο Ατρόμητος θέλει προσοχή, καθώς έχει βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες και θα παίξει στο Ολυμπιακό στάδιο για το θετικό αποτέλεσμα, ελπίζοντας στην ανατροπή των προγνωστικών.

Το πρόγραμμα

TETAΡTH
19:30 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
ΠΕΜΠΤΗ
19:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Ατρόμητος