Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1-2) με διακοπή του αγώνα στο 90' Χαμός στην Τούμπα με ντου οπαδών - Μεγάλη φωτιά στη Θύρα 4

Νέα διακοπή στην Τούμπα, στον αέρα το παιχνίδι (update)
Με τον χειρότερο τρόπο... ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (1-2) στην Τούμπα, καθώς στο 89ο λεπτό λίγο πριν από το φινάλε το με αφορμή μία φάση στην περιοχή του Ολυμπιακού το παιχνίδι... ξέφυγε.
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι, δεν δόθηκε και στην εξέλιξη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μακ. Ο Σλοβάκος πήγε με ειρωνικό τρόπο να διαμαρτυρηθεί στον βοηθό Μήτσιο και αυτή η απόφαση άνοιξε τον ασκό του αιόλου.

Κάποιο προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, έπεσαν πυρσοί με τους διαιτητές και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αποχωρούν για τα αποδυτήρια αλλά και κάποιους από εκείνους του ΠΑΟΚ να πηγαίνουν στη φυσούνα.
http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20160302/engine/pegasus_LARGE_t_1301_106842356_type12905.jpgΑστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ περίπου μετά από ένα πεντάλεπτο τα πράγματα έδειξαν να ηρεμούν, ενώ και η αστυνομία διαβεβαίωνε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ως το τέλος.
Τελικά μετά από δέκα και πλέον λεπτά οι ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να αρχίσει το παιχνίδι και να... τελειώσει κανονικά.
Οι ομάδες βγήκαν το ίδιο και οι διαιτητές ωστόσο το ματς δεν μπόρεσε να ξεκινήσει καθώς στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν διάφορα (πυρσοί, αντικείμενα κτλ) με τις αστυνομικές οδυνάμεις να εισέρχονται εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο και το ματς να διακόπτεται ξανά.
Έχοντας περάσει περίπου μισή ώρα ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με πεδίο παράταξης αστυνομικών δυνάμεων με την ένταση με τους οπαδούς να συνεχίζεται. Μάλιστα φαίνεται να γίνονται και συλλήψεις.
 Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε εισβολή φιλάθλων και δύο φορές ρίψεις αντικειμένων που σημαίνει οριστική διακοπή του αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 9'  με τον Μακ που αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, βρέθηκε απέναντι στον Καπίνο και με πλασέ έκανε το 1-0! 
Στο 26' Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατζηϊσαΐα στον  Φορτούνη .ο διαιτητής Παππάς δίνει φάουλ. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, ( 27΄) ο Καμπιάσο έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βελλίδη ισοφαρίζιντας σε 1 - 1!

Στην επανήληψη και συγκεκριμένα και συγκεκριμένα στο 57΄ ο   Φουστέρ έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στον Ολυμπιακό, ενώ προηγούμενα στο 50΄ ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς διέκοψε το ματς για λίγο, για μια φωτοβολίδα. ενώ  στο 59'  ο αγώνας  διακόπτεται εκ νέου καθώς ο Σίλβα 'επεσε στο έδαφος καθώς του εριξαν ποτήρι με νερό.
Στο 86' ανατρέπεται ο Μακ από το αριστερό πόδι του Καπίνο που ήταν στον αέρα στη φάση. Ο Παππάς έδειξε παίζεται και ακουλούθησε ένταση και διαμαρτυρίες... 89' Αποβολή στον Μακ για διαμαρτυρία και η Τούμπα φέρνει φωτιά...


Θυμίζουμε ότι και στις 21 Νοεμβρίου, διαιτητής στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ ήταν ο Ανδρέας Παππάς ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαίας, Τσίμιροτ, Αντονις (73΄ Κίτσιου), Χαρίσης (62΄Κάτσε), Λέοβατς, Μυστακίδης (81΄Αθανασιάδης) , Πέλκας, Μακ
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (88΄ Ντομίνγκες), Φουστέρ (74΄ Πουλίδο) , Σεμπά ( 90+ Σιόβας), Ιντέγε