Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πρετεντέρης στέλνει… μήνυμα στον Μητσοτάκη να βιαστεί (να γίνει πρωθυπουργός)

Ο Πρετεντέρης στέλνει… μήνυμα στον Μητσοτάκη να βιαστεί (να γίνει πρωθυπουργός)Μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να… βιαστεί για να γίνει πρωθυπουργός, στέλνει ο Γιάννης Πρετεντέρης, με το άρθρο του στα σημερινά “Νέα”, στον απόηχο της πρόσφατης συνέντευξης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις “Ιστορίες” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
Μιλώντας στον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και τη Σία Κοσιώνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ξεκαθαρίσει ότι βιάζεται να αλλάξει τη Νέα Δημοκρατία και να την καταστήσει εκ νέου αξιόπιστη εναλλακτική λύση εξουσίας, αλλά δεν βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός.
Πιάνοντας το νήμα από την παραπάνω ατάκα, ο Γιάννης Πρετεντέρης επισημαίνει σήμερα στα “Νέα” τα εξής:
“Αν θεωρείς, όπως λέει ο Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά τη χώρα, τότε βιάζεσαι να γίνεις πρωθυπουργός για να περιορίσεις τη ζημιά. Διαφορετικά, αν δεν βιαστείς εσύ, δεν θα βιαστούν ούτε οι ψηφοφόροι. Με άλλα λόγια, η θεωρεία ότι “περιμένω να κάνει ο Τσίπρας τη βρώμικη δουλειά και μετά θα μαζέψω το χαρτί”, δεν ισχύει. Κανένας Τσίπρας δεν είναι κορόιδο”.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκτός από τη σταθερή… πολεμική ρητορική του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι και συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ήθελε να τον βάλει στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

ysterografa.gr