Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Παραλίγο να κάψουν ζωντανό τον βουλευτή Γ. Αρβανιτίδη

Βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Παραλίγο να κάψουν ζωντανό τον βουλευτή Γ. Αρβανιτίδη - Οργή από την Φώφη Γεννηματά 

Για άλλη μία φορά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγιναν στόχος αγνώστων που πέταξαν 4 βόμβες μολότοφ στην είσοδο των γραφείων του κόμματος, αλλα αυτή τη φορά κινδύνευσε να καεί ζωντανός ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Αρβανιτίδης.
Ο κ. Αρβανιτίδης γλίτωσε από τις φλόγες την τελευταία στιγμή, αλλά είναι καλά στην υγεία του αν και ταραγμένος από το περιστατικό. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μέσω twitter που έγραψε: "Νέες βόμβες μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη. Παρολίγον να κάψουν τον βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη".
Νέες βόμβες μολότοφ στη Χαριλάου Τρικουπη. Παρολιγον να κάψουν τον βουλευτή Γιωργο Αρβανιτίδη.


Στο θέμα αναφέρθηκε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά φανερά οργισμένη για αυτό το νέο συμβάν. Η κα Γεννηματά αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως μία βόμβα μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η υγεία του.
Σημειώνει πως παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες ακόμα και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα ταμεία παραμένουν χωρίς αστυνομική παρουσία.
Κατηγορεί παράλληλα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πως είναι παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και ζητά την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά:
Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες. Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.
O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει.