Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αρχηγός της εχθρικής προσπάθειας διάλυσης της Ελλάδας ο κ.Τσίπρας ξεδιπλώνει ξεδιάντροπα το στρατηγικό σχέδιο, που υφάνθηκε επί δεκαετίες ώστε να τον υποδεχτεί την ύστατη ώρα για να δρέψει τα κεφάλια των Ελλήνων, τις ζωές και τις ψυχές τους.
Διάλυση της οικονομίας με από-επενδύσεις Κάθε υγιής ελληνική επιχείρηση αλώθηκε μία προς μία και υποθηκεύτηκε στις τράπεζες μέχρι να κλείσει. Ξένες επενδύσεις εκδιώχθηκαν με τους κατάλληλους "αγώνες" και όσες κατάφεραν μετά κόπων και βασάνων να λειτουργήσουν αναστέλλονται και μεταφέρουν τις έδρες τους στο Λουξεμβούργο και τη Βουλγαρία. Κατάπνιξη κάθε νέας προσπάθειας εν τη γενέσει της και αλυσίδες ζόμπι στο λιανικό εμπόριο αλλοιώνοντας την επιχειρηματικότητα, εξαφανιζόμενες την κατάλληλη στιγμή.
Εξαφάνιση της αστικής τάξης με αρχική διόγκωσή της με λαθραίο χρήμα και τελικά την πτώχευσή της με ανελέητη φορολόγηση. Το ίδιο και για την αγροτική παραγωγή που ταΐζει το λαό και μετατράπηκε σταδιακά σε ένα απέραντο όργιο μεσαζόντων εις βάρος λαού και αγροτών.
Εξάρτηση της νεολαίας από τις συντάξεις γήρατος μέσα από την προβολή της απραξίας και το εγκλωβισμό τους στη γερασμένη και διεφθαρμένη γενιά του Πολυτεχνείου.
Επιβολή του αποδεδειγμένα αιωνίως αποτυχημένου μοντέλου κομμουνισμού, με προσφορά δωρεάν ρεύματος και συσσιτίων για τον εθισμό του λαού στην υποταγή, στην απραξία και στην αποφυγή της ατομικής δημιουργικότητας.
Έλεγχος της δημόσιας διοίκησης  σε όλα τα επίπεδα, πολιτικών ηγετών, εκκλησίας, ενόπλων δυνάμεων, δικαιοσύνης, παιδείας, υγείας με επιλογή εξαρτώμενων προσώπων από ουσίες και πάθη, συνεχώς εκβιαζόμενα, μειωμένων επιδόσεων κατά βάση για την κατεδάφιση των πυλών ύπαρξης ενός Κράτους.
Κυριαρχία της οικονομίας του μαύρου χρήματος της λαθρεμπορίας ναρκωτικών, πετρελαίου, τσιγάρων και ανθρώπων μέσα από την Ελλάδα και τα νερά του Αιγαίου για τον εθισμό της κοινωνίας στο λάδωμα της στην κολυμβύθρα του σκοταδιού.
Προπαγάνδα μέσα από καταχρεωμένα μέσα ενημέρωσης απόλυτα ελεγχόμενα οικονομικά, σε πρώτες ύλες, περιεχόμενο και με εξαρτώμενους ιδιοκτήτες, κατά βάση εκβιαζόμενους με κλασικές μεθόδους και κύρια προβολή της εκδιδόμενης ομοφυλοφιλίας ή της αμορφωσιάς ως προϋπόθεση επιτυχίας και κοινωνικής ανέλιξης.
Αθεΐα ως σύμβολο πίστης με υποταγμένους κληρικούς βουβούς παρατηρητές του εκφυλισμού των Ελλήνων.
Πολιτικό καρτέλ για τον εγκλωβισμό των Ελλήνων στην αποχή και την εναλλαγή προσώπων προσκυνημένων στην καταστροφή της Ελλάδας. Άλωση κάθε νέας επιλογής των Ελλήνων σε κόμματα και πρόσωπα με κλασικές μεθόδους καρότου και μαστιγίου. Κόμματα μίας χρήσης για την εκμαύλιση ιδεολογιών.
Απραξία στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις για την υποβάθμισή τους και τη σιωπηλή αποδοχή της κατάστασης με την εξευτελιστική παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων χωρίς να πέσει μία σφαίρα, χωρίς να κυνηγηθεί ένας λαθρέμπορος της ζωής μας.

Αποποίηση ευθυνών των επιλογών του αρχηγού Τσίπρα και αναδίπλωση σε κάθε ήττα του προσποιούμενος στιγμιαία μέχρι το νέο εκβιασμό του, όπως κατ'επανάληψη συμβαίνει καθημερινά πια 
Τελικός σκοπός του η διεθνής απομόνωση της Ελλάδας, η διάρρηξη των συμμαχιών της, η μετατροπή της σε κοινωνία και Κράτος παρία και η διάλυσή της με συνοπτικές διαδικασίες.
Αυτή είναι η κεντρική πολιτική του παρακράτους της Ελλάδας, του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που εξουσιάζει την Ελλάδα,  που υπηρετεί πιστά και καθημερινά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ όπως ακριβώς έπραξαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις στο παρελθόν ενταφιάζοντας τις λίστες της ντροπής τους. Τη λίστα Lagarde!
Ζητείται ελπίς, ζητείται όραμα και κυρίως ζητείται Αρχηγός της αντίστασης, της δημοκρατικής αντεπίθεσης, της αξιοποίησης του πλούτου της Ελλάδας εις όφελος των Ελλήνων. Εις βάρος των κολαούζων του Αλέξη Τσίπρα. Της φιλοτουρκικής και γερμανοϋποτελικής και ενδοτικής πολιτικής του.


Υπάρχει κανείς Έλληνας να τα βάλει με τον Γολιάθ ή η Ελλάδα θα πνιγεί στο Αιγαίο αναμένοντας τον Θησέα της;...
 
 
 
 
 
 
 
 
thedayaftergr.blogspot.gr