Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Φινάλε πρώτου γύρου αύριο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίαςhttp://www.sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/thielanemea.png?itok=a1bXa1QnΦινάλε πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας αποτελεί η 15η  (2η  της νέας χρονιάς) αγωνιστική, που διεξάγεται , αύριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα. 
Οι  δύο πρωτοπόροι της κατηγορίας,  Κόρινθος ’06  και  Α. Ο. Ζευγολατιού αντιμετωπίζουν  σε ενδιαφέροντες  αγώνες , εντός έδρας,   τις ομάδες του Παννεμεατικού και Τενεάτη Αθικίων ,αντίστοιχα. 
Την ίδια ώρα η Ελλάδα Βέλου κάνει «ποδαρικό» στο Χιλιομόδι, στην κόντρα του  με τον Ατρόμητο, ενώ στο Κιάτο  ο Πέλοπας υποδέχεται τον Πανκαμαριακό. Πρώτος αγώνας στην έδρα του για το 2016 για τον Αστέρα Δερβενίου όπου στο «Κώστας Βυζάς» ποδαρικό  του κάνει η Δάφνη  Εξαμιλίων και   θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ  την ίδια ώρα   στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός,  αντιμετωπίζει  τον ουραγό Κύψελο. 
Στο Συνοικισμό η Κόρινθος μάχεται με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ στο Πετρί η Θύελλα αγωνίζεται, τέλος , με τον Ηρακλή Λεχαίου. 

15η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ