Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Άφαντοι για τρίτη ημέρα δύο νέοι στο Πενταλόφο Μεσολογγίου

Άφαντοι για τρίτη ημέρα δύο νέοι στο Πενταλόφο Μεσολογγίου
Μεσολόγγι
Χωρίς αποτέλεσμα είναι και την Κυριακή οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους στην ευρύτερη περιοχή του Πενταλόφου Μεσολογγίου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αιτωλικού.

Από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, οπότε διασκέδασαν σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου, οι δύο άντρες, ηλικίας 35 και 40 ετών, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.

Αρχικά για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, που κατόπιν ζήτησε και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σταμάτησε η αναζήτησή τους από λέμβο της 6ης ΕΜΑΚ στον Αχελώο ποταμό λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλέον συνεχίζεται από ξηράς, από πεζοπόρα τμήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Δεδομένου ότι -σύμφωνα με τους θαμώνες του μπαρ- οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, εκφράζονται φόβοι ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε μέσα στο ποτάμι, όπου και εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών.

Αγωνιώδης έκκληση της μητέρας

Δραματική έκκληση απηύθυνε, μέσω του Mega, η μητέρα ενός εκ των αγνοουμένων.
Όπως είπε ζητάει από οποιονδήποτε είδε κάτι, ειδικά από τους κτηνοτρόφους της αγροτικής περιοχής που βρίσκεται, να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ τόνισε ότι δεν ζητάει ευθύνες από κανέναν.
«Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, παρά μόνο να βρούμε τα παιδιά μας και να είναι καλά» ανέφερε.
Είπε ότι δεν τηλεφώνησε στον γιο της πριν τις 03:00, γιατί της είχε πει ότι θα γυρίσει στις 06:00, ενώ επικοινώνησε γύρω στις 05:00, αλλά το τηλέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο.
Ανέφερε ότι δεν γνωρίζει εάν υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός, ενώ όπως είπε δεν είχε προηγούμενο με κανέναν. Η μητέρα του αγνοούμενου ζητά να εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας μέχρι τη γέφυρα του Ρίου.
Newsroom ΔΟΛ