Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΑΙΤΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, οι απόγονοι του Καρλ Μαρξ και των ομοϊδεατών του, του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ έπιασαν το σεργιάνι σήμερα δια μέσου του Υπουργού "δήμιου της νέας γενιάς των Ελλήνων" για άγνωστους λόγους και σκοπούς. Ποιο το νόημα μία Κυβέρνηση να περιφέρεται στα αντίπαλα κόμματα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ένα νομοσχέδιό της; Γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξομειώνεται κατ' εξακολούθηση με το νομοθετικό έργο της όποιας Κυβέρνησης; Τι δεν μπορεί o κ.Τσίπρας να κάνει και εκλιπαρεί όλους τους άλλους για πολιτική κατανόηση; Το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε από τους οπαδούς του δεν εφαρμόζει;
Τι ψάχνουν τελικά απεγνωσμένα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ; Δεκανίκια, συμπάθεια ή το τέλειο άλλοθι στο πολιτικό τους έγκλημα τού αιώνα. Οι Κυβερνήτες που θα έσκιζαν το Μνημόνιο, που χλεύαζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους σκίζουν τους αγέννητους Έλληνες και όχι μόνο χωρίς τύψεις. Αυτοί οι πατριώτες που πούλησαν παραμονή της Πρωτοχρονιάς το φιλέτο αστέρι της Αθήνας σε Τούρκους και κατέλαβαν τον πνεύμονα της Αττικής με λαθρομετανάστες  αναζητούν παρηγοριά ως περιφερόμενοι πολιτικοί ζήτουλες.
Όπως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα κ.Τσίπρα δεν υπάρχει και τέλειο άλλοθι. Ούτε η οικουμενική της Μίζας που σκαρώνουν οι κανίβαλοι της Ελλάδας στις 10 του Γενάρη θα σώσει το πολιτικό γόητρο του μεγαλύτερου λαοπλάνου της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας. Ούτε ο Δηλιγιάννης του 19ου αιώνα, ούτε ο Γούναρης του 20ού αιώνα κορόιδεψαν σε τέτοιο βαθμό τον ελληνικό λαό. Κανείς δεν καπηλεύτηκε μία ολόκληρη ιδεολογία για να καταστρέψει τον τόπο του εν γνώσει του.
Ο κ.Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε αριστοτεχνικά την ελπίδα μίας ανέμελης ζωής και ενός παραγοντισμού των ένθερμων οπαδών του για ενα αποτυχημένο «τζογάρισμα» το 2015.    Ήρθε η ώρα να ξεπληρωθεί το ακάλυπτο γραμμάτιο και μάταια προσπαθεί ο κ.Τσίπρας να βάλει τον ελληνικό λαό να πληρώσει το κέφι του. Το δε παραμύθι της «επανάστασης της λαμογιάς» αν συνεχιστεί, θα κλείσει με έναν δράκο, που αν βρει τον ΣΥΡΙΖΑ της ντροπής στην εξουσία,  με τον κ.Τσίπρα ως άλλον Νέρωνα, θα τον κάψει ρίχνοντας όλους τους επίορκους διακομματικούς άρχοντες στον Καιάδα της πολιτικής ιστορίας του τόπου. Η Ελλάδα θα ελευθερωθεί ο κόσμος να χαλάσει στον 21ο αιώνα.
Η οικουμενική της Μίζας σύντομα θα βρει απέναντι της νομοτελειακά την οικουμενική της Ευρώπης, της προκοπής και της ευημερίας, της Ελλάδας της περηφάνιας. Είναι ντροπή σε μία τόσο πλούσια και ηλιόλουστη χώρα ο κ.Τσίπρας και ο αρμόδιος Υπουργός του κ.Κατρούγκαλος να μαστιγώνουν τα εργαζόμενα νιάτα της χώρας. Για άλλη μία φορά απλά προστατεύουν τη σαρκοβόρα γενιά της Μεταπολίτευσης, τις συντάξεις χιλιάδων ευρώ και τα εγκλήματα λεηλασίας των αποθεματικών των Ταμείων από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, υποθηκεύοντας τους εργαζόμενους και τους αγέννητους Έλληνες. Δεν θα προλάβουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα θερίσουν το 2016 ό,τι έσπειραν το 2015 και κανείς δεν θα θέλει να είναι στη θέση τους όταν θα γυρίσουν από τα «πολιτικά χωράφια» τους χωρίς σοδειά, χωρίς ελπίδα, χωρίς συντάξεις, "ηγήτορες" σε έναν λαό που θα πεινάει...
 
thedayaftergr.blogspot.gr