Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Το «Κίνημα δεν πληρώνω» έγινε «Κίνημα σε Σταυρώνω»

Tsipras-Kammenos-party-ekloges
Η αριστερή μανία για λεηλασία, μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων δεν έχει τελειωμό!

Ο σοφός λαός που το καλοκαίρι χόρευε τσιφτετέλι στην πλατεία Συντάγματος για το περήφανο λεβέντικο «ΟΧΙ» τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με τις οδυνηρές εκπλήξεις που του επιφύλασσε το ντροπιαστικό «ΝΑΙ».

Το «ΝΑΙ» σε όλα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, είναι περισσότερο επικίνδυνο από το λαϊκίστικο «ΟΧΙ». Όπως έχει επανειλημμένως τονίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Και αυτό γιατί, το «ΝΑΙ» δεν έχει όρους. Δεν έχει φραγμούς. Γίνεται με προχειρότητα και χωρίς καμία ευαισθησία.

Το «ΝΑΙ» σε όλα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έχει τεράστιες επιπτώσεις όχι μόνο για την ελεύθερη οικονομία που σήμερα λεηλατείται, αλλά και για τις κοινωνικές δομές που καταρρέουν.

Στα εθνικά θέματα και τη φύλαξη της χώρας, «ΝΑΙ» σε όλα, αποτελεί απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Μία δήθεν αριστερή κυβέρνηση, δήθεν ευαίσθητη στο προσφυγικό, χωρίς να μπορεί να διασφαλίσει τίποτα, δημιουργεί προϋποθέσεις εξαθλίωσης για όσα εκατομμύρια έρχονται στην πατρίδα μας και ταυτόχρονα, για τους Έλληνες που ήδη ζουν την κρίση τους εδώ.

Ο σοφός λαός ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να φύγουν τα μνημόνια, η κρίση και να έρθει η ελπίδα.

Αντι αυτού έχει έρθει μία μηχανή αφαίμαξης εισοδημάτων, λιγοστού πλούτου και αποταμιεύσεων από αυτούς που δεν είχαν την τύχη να τα φυγαδεύσουν ή να φυγαδευτούν στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα που το σπάταλο κομματικό κράτος συνεχώς διογκώνεται.

Η ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας που οδηγεί σε αδιέξοδα, είναι η μόνη πολιτική που γνωρίζει η κυβέρνηση της δήθεν αριστεράς.
Η αριστερή κυβέρνηση, δεν έχει εξηγήσει ακόμη, που θα βρεθούν οι διπλάσιοι φόροι (που ζητά) από μία κοινωνία που έχει εξαντληθεί, όταν ήρθε με το σύνθημα να την σώσει από αυτούς (τους μισούς).

Το «Κίνημα δεν πληρώνω» έγινε «Κίνημα σε Σταυρώνω» και όπου σε πετύχω.

Τάνια Πέλερη
www.tokentro.com