Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ξανά 3Χ3 μετά από... 55 αγώνες ο ΠΑΟΚ, επικράτησε με 2-1 στην Τούμπα του Πανιωνίου!

Ξανά 3Χ3 μετά από... 55 αγώνες ο ΠΑΟΚ! (pics)Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα, καθώς σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Super League, επικράτησε με 2-1 στην Τούμπα του Πανιωνίου. Τα τέρματα για τον «δικέφαλο του βορρά», που «έπιασε» στην 3η θέση τον σημερινό του αντίπαλο, σημείωσαν οι Μακ (11`) και Τζαβέλλας (79`), ενώ οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν προσωρινά με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου στο 47ο λεπτό.



Ο ΠΑΟΚ παρά τη νίκη του δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του και μάλιστα η απόδοση του αυτή χαμήλωνε όσο είχε το προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο πάλεψε για τη νίκη απέναντι σε μια καλά δουλεμένη και οργανωμένη ομάδα όπως ο Πανιώνιος, που έδειξε πως δίκαια βρίσκεται σε περίοπτη θέση στον πίνακα. Η αθηναϊκή ομάδα με τακτική αντεπιθέσεων δημιούργησε αρκετά ρήγματα στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ, όπου οι αργοπορημένες αντιδράσεις των παικτών του έδιναν περιθώρια για πλήγματα από την πλευρά των «κυανέρθυρων».

Το καλύτερο διάστημα για τους γηπεδούχους ήταν στο τελευταίο 25λεπτο, κατά το οποίο ο «Δικέφαλος» έκλεισε τον Πανιώνιο στα καρέ του, έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ και τελικά το πέτυχε στο 79′ με κεφαλιά του Τζαβέλλα, μετά από ωραία ασίστ του Κωνσταντινίδη.

Ο Ιγκορ Τούντορ αναγκάστηκε να αλλάξει πάλι τα πλάνα του, και μέχρι το 60′ να έχει «κλείσει» τις αλλαγές του. Στο 55′ έβαλε τον Σάμπο (αντί του Πέλκα) και στο 61′ τον Κωνσταντινίδη (αντί του Βίτορ), θέλοντας να αυξήσει την πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Ομως τις επιλογές αυτές μάλλον έπρεπε να τις είχε κάνει από αρχής, ειδικά τη δεύτερη, αφού ο Βίτορ μετά από το διάστημα απουσίας του ήταν ανέτοιμος για μια ιδανική επιστροφή.

Είναι αξιοσημείωτο πως στο 53ο ο διαιτητής θα μπορούσε να καταλογίσει πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ, όταν ο Τζαβέλλας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Καρίμ Ανσαριφάντ, αλλά έδειξε συνέχεια του παιχνιδιού. Επίσης ο ΠΑΟΚ πλησίασε κοντά σε ένα γκολ για το 2-1 νωρίτερα στο 71', αλλά το ωραίο σουτ του Κάτσε έδιωξε με ωραία προσπάθεια ο Διούδης. Τέλος, στο 36' ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για να γίνουν συστάσεις στους θεατές, καθώς είχαν ριφθεί τρεις κροτίδες διαδοχικά από την πλευρά του πετάλου των οπαδών του ΠΑΟΚ.


ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ (61′ Κωνσταντινίδης), Λέοβατς, Γκολάσα (46′ Κάτσε), Τζιόλης, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας (55′ Σάμπο), Αθανασιάδης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος (83' Βιγιάλμπα), Μασούρας (75' Καθάριος), Καραμάνος (54' Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ