Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

#xoristonAdoni: Ο διαχρονικός υβριστής της ΝΔ που έχει σκαλώσει (επίτηδες) με το debate

adonis-georgiadis-xaskogelaei
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πέρα της γραφικότητας που τον χαρακτηρίζει και των όσων κατά καιρούς ξεστομίζει (με μόνο σκοπό τη μιντιακή του επιβίωση), εσχάτως και με αφορμή τις εσωκομματικές της ΝΔ, περνά ξεκάθαρα στην όχθη της επικίνδυνης πολιτικής ανοησίας.

Την ώρα που η Ελλάδα χρειάζεται μία ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, την ώρα που το πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αναδεικνύεται σε κομβικής σημασίας για την προστασία των πολιτών από τις αυθαιρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο ανεκδιήγητος Άδωνις, τοποθετεί το θέμα της τηλεμαχίας ως το πρώτο στην προεκλογική του περίοδο, εκμεταλλευόμενος φυσικά την ίδια την τηλεοπτική του αναγνωρισιμότητα. Αγνοεί επίτηδες και  θρασύτατα, την τεράστια συσπείρωση που πέτυχε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης όταν παρέλαβε τη ΝΔ από το 15%, του αγαπημένου του Αντώνη Σαμαρά... Άλλωστε πως αλλιώς θα μπορούσε να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ, αν δεν γινόταν υβριστής του. Ακολουθώντας φυσικά (ως λαγός) τον ολισθηρό δρόμο του Αποστόλη Τζιτζικώστα.

Ο κ. Γεωργιάδης, ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια και δημιουργεί θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Το πολιτικό μαλλιοτράβηγμα, το ξεκατίνιασμα στο οποίο θέλει να βάλει τη ΝΔ, αποτελούν πρακτικές πολύ μικρότερου κόμματος. Όχι της ΝΔ. Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ δεν είναι reality… για τον τηλε-Άδωνι. Αλλά είναι φυσικό ο Άδωνις να "σκαλώνει" για ένα debate. Γιατί ο Άδωνις δεν έχει πολιτικό αφήγημα, πλην της ακροδεξιάς, που φυσικά δεν έχει καμία εφαρμογή στην Καραμανλική ΝΔ. Άρα "σκαλώνει" για ένα debate...

Ο κ. Γεωργιάδης, συμπεριφέρεται ως βουλευτής του ΛΑΟΣ και θυμίζει πως ...αυτός ο ίδιος, που ήταν πριν από 3 χρόνια ο χειρότερος υβριστής της ΝΔ και των  πρώην προέδρων της (πλην Σαμαρά), συνεχίζει να το κάνει και σήμερα από ιδιοτέλεια και προσωπικά μικροσυμφέροντα.

Φίλε Άδωνι, άστο... δεν σου βγαίνει... στις 23 του μήνα, θα αναγκαστείς να κάνεις μία ακόμη κωλοτούμπα... Τα βίντεο, όμως είναι όλα εκεί! στο youtube… και θα θυμίζουν σε όλους πόσο λίγος είσαι (ήσουν) τις πιο κρίσιμες στιγμές για τη ΝΔ και την ενότητά της.
Σε έβαλε (κακώς) ο Σαμαράς... στη ΝΔ... μην το τραβάς πολύ... Εκτός αν είσαι και εσύ (ήδη) στη λίστα για το νέο κόμμα του αρχηγού σου του Αποστόλη.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com