Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

"Σάρωσε" Αχαϊα και Ηλεία ο Μεϊμαράκης! ΦΩΤΟ

`Σάρωσε` Αχαϊα και Ηλεία ο Μεϊμαράκης! ΦΩΤΟ

Όλη την Ελλάδα γυρίζει και ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Χθες βρέθηκε σε Πάτρα και Πύργο και συναντήθηκε με στλέχη του κόμματος και φίλους.
Στην συγκέντρωση της Πάτρας Ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε για θέματα που καίνε τους πολίτες και αφορούν την καθημερινότητά τους. - Για τη φορολογία στη ζυθοποιΐα ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Η κυβέρνηση βάζει τώρα νέα μέτρα. Φέρνει φόρο στην ελληνική μεσαία ζυθοποιΐα, φόρο ο οποίος δεν εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα και δεν ξέρω και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί. Αλλά και οι τελευταίες πολιτικές παρεμβάσεις του, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί πλέον ο κ. Τσίπρας».


- Για φαρμακεία, αγροτικό και κοινωνική πολιτική είπε:
«Στο θέμα των φαρμακείων αλλά και στο αγροτικό πάει να αφανίσει την πρωτογενή παραγωγή, ώστε να κάνει η χώρα εισαγωγές ακόμη και στα είδη που εμείς μπορούμε να παράγουμε. Γι αυτό, έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία. Και διαπιστώνω ότι ενώ μέχρι το Γενάρη ήταν ο αντιμνημονιακός, ο αντιευρωπαίος, «όχι σε όλα», από τον Σεπτέμβριο και μετά έχει υποταχθεί σε όλα. Ένα «όχι» δεν έχει βρει να πει. Αντιθέτως, όλο «ναι» λέει. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι κάτι προσπαθεί να πάρει για το χρέος. Αλλά και αυτό λίγο είναι, γιατί το χρέος ήταν ήδη στη συμφωνία του ΄12, το Νοέμβριο και δεν είναι τόσο το χρέος το μεγάλο ζήτημα, όσο η αφαίμαξη την οποία μας κάνει. Αντί να ψάχνει να βρει ισοδύναμα, ψάχνει να βρει νέους φόρους. Θα βάλει, λέει, νέα, έκτακτη εισφορά, θα προχωρήσει σε αύξηση των φόρων, θα μειώσει το επίδομα θέρμανσης για το πετρέλαιο, θα το πάρουν 60.000 οικογένειες λιγότερες από ό,τι πέρσι και πρόπερσι. Και όλα αυτά, στο όνομα των δήθεν αδυνάμων κοινωνικών τάξεων. Λοιπόν, για να τελειώνει αυτό το δήθεν αριστερό παραμύθι, θέλω να τονίσω ότι η πιο κοινωνικά ευαίσθητη πολιτική δύναμη είναι η Νέα Δημοκρατία. Γιατί, κοινωνική πολιτική μπορείς να κάνεις εφόσον παράγεις πλούτο και διά του πλούτου εξασφαλίζεις την περίθαλψη, την παιδεία και όλα τα κοινωνικά αγαθά».
newsit.gr