Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές Ν. Δ:. Τι ψήφισαν στο Δερβένι - Οι ψήφοι στα εκλογικά τμήματα που ξεκίνησε μέχρι να σταματήσει η ψηφοφορία

Ο Μεϊμαράκης δίνει στην δημοσιότητα...αποτελέσματα - Κεντρική Εικόνα
Ενδεικτικά αποτελέσματα από εκλογικά τμήματα στα οποία η διαδικασία εξελίχθη αρχικώς χειρόγραφα μέχρι τον ορισμό της αναβολής της από την ΚΕΦΕ έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Θόδωρος Αμπατζόγλου.
Σύμφωνα με αυτά στο Δερβένι, ο Β. Μεϊμαράκης έλαβε 9 σταυρούς έναντι 3  του Απ. Τζιτζικώστα, και από 1 του Άδωνη Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο Β. Μεϊμαράκης έλαβε 33 σταυρούς έναντι 15 του Απ. Τζιτζικώστα, 7 του Άδωνη Γεωργιάδη και 2 του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Στην Ανδραβίδα ο κ. Μεϊμαράκης έλαβε επίσης 33 σταυρούς έναντι 2 του κ. Γεωργιάδη. 
Στα Κύθηρα Μεϊμαράκης : 10, Τζιτζικώστας: 3 και από 1 Γεωργιάδης και Μητσοτάκης.
Επίσης στην Πεντέλη Μεϊμαράκης 39, Μητσοτάκης 21, Γεωργιάδης 9 και Τζιτζικώστας 1. 
Τέλος στα εκλογικά τμήματα του Έβρου από το σύνολο των 500 ψηφισάντων ο κ. Μεϊμαράκης έλαβε τις 400 ψήφους. 
Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του το ποσοστό του προέδρου της ΝΔ υπερβαίνει το 68%.   
"Η εταιρεία αυτη που διορίστηκε απο κάποιους κυρίους μας έφερε εδώ ώστε να μη γίνουν εκλογές. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του", τόνισε ο κ. Αμπατζόγλου.


Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Ευάγγελος Μειμαράκης δεν θα παραιτηθεί από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό παρά τις δηλώσεις τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και του Απόστολου Τζιτζικώστα, που ζήτησαν την παραίτηση του νυν προέδρου της ΝΔ.
Όμως ο Ευάγγελος Μειμαράκης, μέσω του στενού του συνεργάτη Θ. Αμπατζόγλου προχώρησε και σε βολές κατά της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, καθιστώντας την ουσιαστικά υπεύθυνη για την αναβολή των εκλογών.
"Ο καθένας μπορεί τώρα να θέλει να κάνει σπέκουλα πάνω στο πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί. Ο καθένας έχει τις δικές του πολιτικές σκοπιμότητες", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ,Θ. Αμπατζόγλου σημειώνοντας οτι δεν θα σχολιάσει ζητήματα,τα οποία θα σχολιάσουν οι πολιτικοί.
Ανέφερε οτι τα επόμενα βήματα είναι το κόμμα συντεταγμένα με βάση το καταστατικό να πάει στην επόμενη ημέρα. Συντεταγμένα διευκρίνισε, σημαίνει, οτι θα συνεδριάσουν τα όργανα και θα πάρουν τις αποφάσεις.
"Είναι πολιτικές αποφάσεις τις οποίες εμείς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε, θα τις δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες, αυτές ειναι πολιτικές πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν", συμπλήρωσε και έκανε έκκληση για ψυχραιμία.
Ο κ. Αμπατζόγλου πρόσθεσε ότι ευθύνες έχουν όσοι είχαν ρόλο σε αυτή τη διαδικασία και υπενθύμισε ότι ο κ. Μεϊμαράκης από την ώρα που κηρύχτηκαν οι εκλογές δεν ασχολήθηκε ποτέ με κανένα οργανωτικό ζήτημα γιατί δεν είχε τέτοια αρμοδιότητα βάσει καταστατικού.
"Ευθύνες υπάρχουν σε όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ και αυτές θα τις δούμε. Να ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν έχει καμία σχέση με όσα συνέβησαν στην ΚΕΦΕ", πρόσθεσε.