Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Τη διακομματική στήριξη και ενεργή διαδήλωση συγκεντρώνουν οι Σύλλογοι Ποντίων στο Σύνταγμα της χώρας και αντιπαρατίθενται ανοιχτά και μετωπικά με την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό της Χώρας Αλέξη Τσίπρα.
Ότι δεν κατάφεραν τα πέτρινα χρόνια των Μνημονίων οι Έλληνες, την ενότητα τους για την ανάταση του έθνους, εξασφάλισαν  οι ιστορικά διωχθέντες από τις ρίζες τους Πόντιοι με συνοπτικές διαδικασίες και με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Φίλη. 
Χρυσή Αυγή, Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητοι Έλληνες, αριστεροί και δεξιοί, στρατηγοί και στρατιώτες, όλοι ενωμένοι βάλουν εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ακόμα και η ίδια η Κυβέρνηση διά του κυρίου μέλους της κ.Καμένου "λιθοβολεί" πια τον εαυτό της και την καταψηφίζει.
Κανείς δεν διαδήλωσε για το έρημο και εγκαταλελειμένο εδώ και δεκαετίες Ελληνικό. Κανείς δεν διαδήλωσε για τη λίστα Lagarde και τους ανέγγιχτους λογαριασμούς της. Κανείς δεν διαδήλωσε για το ξεπούλημα των αεροδρομίων της χώρας σε ξένους. Κανείς δεν διαδήλωσε για έναν Στρατό που δεν έχει να ντυθεί. Κανείς δεν διαδήλωσε για τα νιάτα που εγκαταλείπουν τη χώρα. Κανείς δεν διαδήλωσε για τους ατελείωτους φόρους εις βάρος του λαού και εις όφελος των εγχωρίων καρτέλ. Κανείς δεν διαλήλωσε για την απραξία και τον αργό θάνατο της Ελλάδας.
Όλοι όμως ομονοούν για το γκρέμισμα της Κυβέρνησης Τσίπρα και την παραίτηση του Υπουργού Φίλη αποδεικνύοντας ότι τις τελευταίες δεκαετίες αυτά που μας ενώνουν είναι αυτά που μας διαλύουν.
Ποιος θα βγει νικητής από αυτό το  μπρα-ντε-φερ, γαλιστί, της Ελληνικής Κυβέρνησης και των Ποντίων δεν μένει παρά να δούμε. 
Ο κ.Φίλης είναι ο πρώτος στόχος, που άθελα του χύνει το αίμα πια του Ελληνικού Κράτους και των επίσημων αντιπροσώπων του, αφήνοντας στην άκρη την ανά-κεφαλαιοποίηση των Τραπεζών και το κούρεμα των καταθέσεων, τα κόκκινα δάνεια και τις κατασχέσεις, την απλήρωτη ΔΕΗ, την ανεργία, την ύφεση και την έξοδο από ένα κόσμο εκβιασμών και εκβιαστών.
Για αυτό μάλλον και ο blogger Μοσκοβισί προειδοποίησε αμέσως μετά την επίσκεψή του ότι το τέλος είναι κοντά και απαιτούνται γενναίες αποφάσεις. Όχι δειλία.  
Της Ελλάδας ή της οικονομικής κρίσης, δεν διευκρίνισε ποιο το τέλος...
 

Thedayaftergr