Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

«Έσπασε το ρόδι» στο Καυτανζόγλειο ο Λεβαδειακός

«Έσπασε το ρόδι» στο Καυτανζόγλειο ο Λεβαδειακός
Tο πρώτο «τρίποντό» του στο πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε τη Δευτέρα στο Καυτανζόγλειο ο Λεβαδειακός, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 1-0 επί του Ηρακλή, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής. To μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε από τον Μάντζιο στο 50΄.
Ο Ηρακλής, αν και είχε εδαφική και τεχνική υπεροχή, δεν κατάφερε για ένα δεύτερο στην σειρά εντός έδρας παιχνίδι να κερδίσει βαθμούς, βρέθηκε με την "πλάτη στον τοίχο" και έχασε από έναν έξυπνα τοποθετημένο στο γήπεδο Λεβαδειακό, που κυνήγησε την ουσία και κέρδισε το παιχνίδι. 
Η ομάδα της Βοιωτίας είχε εκρήξεις στο παιχνίδι της και με αντεπιθέσεις πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ για να διασφαλίσει τη νίκη της, την οποία κέρδισε με καλή αμυντική λειτουργία στο τέλος του αγώνα.
Το γκολ για τον Λεβαδειακό που έκρινε και την αναμέτρηση ήρθε στο 50'. Ο Μάντζιος με διαγώνιο σουτ αιφνιδίασε τον Χουάντερσον και έδωσε όχι μόνο το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά τελικά και την πολύτιμη νίκη.
Στο δίλεπτο 73΄-74΄ ο Ηρακλής φτάνει κοντά στην ισοφάριση, αλλά στις τελικές τους προσπάθειες οι παίκτες των "κυανόλευκων" αστοχούν. Την πρώτη με τον Βέλλιο που εξ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ την δεύτερη ο Περόνε έκανε το γυριστό σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ.
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεβαδειακός απείλησε, όταν ο Μάντζιος έφυγε μόνος του κι "έστρωσε" στον Στάθη, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε πάλι άουτ.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (72΄ Τσιλιανίδης), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Στάμου (68΄ Ρομάνο), Λάζαρ, Πασάς, Κυριακίδης, Μπουλούτ (59΄ Βέλλιος), Περόνε
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος):
Τσιντώτας, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Νικολάου (62΄ Γιάχιτς), Ρομέου, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Φαβάλι (50΄ Μαχαίρας), Ναβάρο (82΄ Στάθης).

Τα αποτελέσματα  της 3ης αγωνιστικής της Super League:


Καλλονή–Αστέρας Τρίπολης 1-1
Βέροια–ΠΑΟΚ 0-3
Ολυμπιακός-Πλατανιάς 3-1
ΑΕΚ–ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
Παναιτωλικός-Πανθρακικός 1-0
Ατρόμητος-Ξάνθη 0-1
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-0
Ηρακλής–Λεβαδειακός 0-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 9
2. ΑΕΚ 7
3. Παναθηναϊκός 6
. Πανιώνιος 6
. Ατρόμητος 6
. Παναιτωλικός 6
7. Ξάνθη 5
8. ΠΑΟΚ 4
. Βέροια 4
. ΠΑΣ Γιάννινα 4
. Αστέρας Τρ. 4
12. Λεβαδειακός 3
. Ηρακλής 3
14. Καλλονή 1
15. Πλατανιάς 0
. Πανθρακικός 0