Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Για κλειστές τράπεζες και μνημόνια ψηφίζεις Τσίπρα, για σκίσιμο μνημονίων και δραχμή ψηφίζεις Λαφαζάνη


Οι δύο δρόμοι της αριστεράς είναι αυτοί:

1)    Κλειστές Τράπεζες, ύφεση, ανεργία, αβεβαιότητα, δημοψηφίσματα, εκλογές ακυβερνησία

Είναι το αποτέλεσμα της λεβέντικης διαπραγμάτευσης 7 μηνών και 17 ωρών του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του: Φλαμπουράρη, Βαρουφάκη, Τασίας, κ.α.

90 δις ευρώ φέσι μέχρι στιγμής και συνεχώς ανεβαίνει ο λογαριασμός! Και με την πιθανότητα για νέο 4ο Μνημόνιο, απολύτως ορατή, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα απειλείται με νέα διάσπαση λόγω της αντίδρασης συνιστωσών που δεν πήγαν με τον Λαφαζάνη, να τα κάνουν όλα Κούγκι… και άρα να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα. Αν ο λαός πιστέψει στο παραμύθι της 17ωρης διαπραγμάτευσης που πέτυχε το 3ο και ελεεινότερο μνημόνιο!


2)    Σκίσιμο Μνημονίου και δραχμή με υποτίμηση εισοδημάτων και περιουσιών κατά 70%

Λαφαζάνης, Στρατούλης, Ήσυχος και άλλοι εργατοπατέρες που δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους, θέλουν να πάρουν τη δική σου ζωή στα χέρια τους και να την τρέξουν στα σκοτεινά μονοπάτια της καθολικής απομόνωσης της χώρας. Όσα δεν κατάφεραν να κάνουν με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ (μερικώς τα κατάφεραν, γιατί άφησαν την Ελλάδα χωρίς ΜΙΑ!!), υπόσχονται πως θα τα καταφέρουν με το νέο μόρφωμα τη Λαϊκή Ενότητα που εγγυάται την ασφαλή μετάβαση της Ελλάδας στα γκρίζα χρόνια της καθολικής ασιτίας. Θα είναι δύσκολα αλλά θα είναι αριστερά. Θα τρώμε σκυλοτροφές (αν υπάρχουν), όπως λέει και ο σύντροφός τους Μαδούρο από τη Βενεζουέλα… αλλά θα το ξεπεράσουμε…

Ακόμη το σκέφτεσαι;

Διαλέγεις και παίρνεις!


Τρύφων Γ. Θεοδοσιάδης

www.newshot.gr