Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Κόρινθος: Ο δήμαρχος καταδίωξε και συνέλαβε τσαντάκια

http://www.sfedona.gr/sites/default/files/field/slideshow/alekos-latomeia-680x365.jpgΚαθήκοντα... αστυνομικού ανέλαβε -εντελώς συμπτωματικά- ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός, όταν έγινε αυτόπτης μάρτυρας της αρπαγής τσάντας από μια ανυποψίαστη πεζή γυναίκα και καταδίωξε τον δράστη με το μοτοποδήλατό του, καταφέρνοντας μάλιστα να τον συλλάβει!
Όλα έγιναν σε κεντρική οδό της Κορίνθου, όταν ένας νεαρός τσιγγάνος άρπαξε την τσάντα της γυναίκας τη στιγμή που έβγαινε από ένα σούπερ μάρκετ και τράπηκε σε φυγή. Οι φωνές του θύματος που καλούσε σε βοήθεια κινητοποίησαν αρκετούς περαστικούς, μαζί με αυτούς και τον δήμαρχο που κινούνταν με το μοτοποδήλατό του στην περιοχή και άρχισε να καταδιώκει τον δράστη, ακόμη και ανάποδα στους μονόδρομους!

Ο τσαντάκιας τρύπωσε στο προαύλιο του Μητροπολιτικού ναού της πόλης, αλλά ο κ Πνευματικός τον ακολούθησε και έπεσε πάνω του με το μηχανάκι, ρίχνοντάς τον στο έδαφος! Με τη βοήθεια ενός περαστικού τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα. Πάνω του βρήκαν τα χρήματα που περιείχε η κλεμμένη τσάντα, την οποία είχε πετάξει σε άγνωστο σημείο κατά την διάρκεια της καταδίωξης.

seleo.gr