Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Την Κυριακή πρέπει να καταψηφισθούν ο ΣΥΡΙΖΑ, το δεκανίκι του ΑΝΕΛ και το κόμμα του «ισόθεου» Αδόλφου Χίτλερ!

Γράφει ο
Στέφανος Αναγνώστου
 
Η ουσία της ψήφου  του εκλογικού  σώματος  την  προσεχή Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015, κατά την άποψή μου,  θα πρέπει να έχει ως πρώτο και κυρίαρχο στόχο  την επιλογή εκείνων των  κομμάτων  που δεσμεύονται   να οδηγήσουν  την καθημερινή  ζωή των πολιτών  στην ομαλότητα και την ασφάλεια  και παράλληλα, να πετύχουν την επαναφορά της Χώρας στην πορεία της λογικής, της ηρεμίας και της κανονικότητας. Και φυσικά το κόμμα που  κυρίως  δεσμεύεται –και αποτελεί  την καλύτερη εγγύηση- για την εμπέδωση της ομαλότητας και την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα  είναι η Νέα Δημοκρατία.  

Και αυτό  γιατί ο πρόεδρός  της   κ. Ευ. Μεϊμαράκης έχει ήδη δεσμευθεί για την δημιουργία μιας κυβέρνησης συνεργασίας  και με άλλα κόμματα με ξεκάθαρη φιλοευρωπαϊκή πολιτική, ώστε η χώρα μας να ξεπεράσει, όσο γίνεται λιγότερο επώδυνα,  τις σκληρές δεσμεύσεις του τρίτου Μνημονίου  των κ. κ. Τσίπρα  και Καμμένου, με την προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και την δημιουργία αντικειμενικών  συνθηκών   οικονομικής Ανάπτυξης. Δηλαδή  δεσμεύεται  για την  σκληρή προσπάθεια  που απαιτείται, ώστε  τουλάχιστον  για τα εκκρεμή θέματα του τρίτου Μνημονίου, να υπάρξει μια  διαφορετική αντιμετώπιση, λιγότερο επώδυνη για τα χαμηλά εισοδήματα. Και αυτό η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πλέον το γνωρίζει. Γνωρίζουν οι  πολίτες δηλαδή ότι  προκοπή μπορεί να υπάρξει μόνο με σκληρή δουλειά και όχι περιμένοντας να  «πέσει το λαχείο» ή να κερδίσεις στο Καζίνο…  
Ένα μεγάλο ποσοστό  των πολιτών  στις εκλογές του  Ιανουαρίου, αφού άκουσε  ένα …καράβι ψέματα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του κ. Τσίπρα, πήγε στις κάλπες και τον ψήφισε, ελπίζοντας  ότι από  τις τόσες και τόσες υποσχέσεις που είχε μοιράσει, κάποιες θα έκανε πράξη... Τελικά όμως εκείνο που έκανε ο κ. Τσίπρας  ήταν να φέρει το Τρίτο και πιο επώδυνο Μνημόνιο που θα ισχύσει για τα  επόμενα 3 χρόνια. Και φυσικά έφερε και τη χώρα  στο κατώφλι της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί απλά, νόμιζε, όπως  οι  χαρτοπαίκτες, ότι  την τελευταία στιγμή θα του «ερχόταν το  φύλο» και θα κέρδιζε την παρτίδα του πόκερ! Γιατί περί αυτού   πρόκειται! Άλλωστε δεν πρέπει να θεωρείται και τυχαία η επιλογή του κ. Βαρουφάκη  ως υπουργού των Οικονομικών, καθώς  είναι ειδικός  στην  …«θεωρία των παιγνίων»,  η οποία όμως  είναι εξ υπαρχής   καταστροφική,  όταν  αφορά την λειτουργία και την ύπαρξη των Κρατών, ενώ στην περίπτωση των χαρτοπαικτών και των ανθρώπων του τζόγου, μπορεί να έχει εφαρμογή, καθώς  εκείνο που διακυβεύεται στις περιπτώσεις των συγκεκριμένων τύπων είναι τα δικά τους-και ενδεχομένως και των οικογενειών τους– χρήματα, συμφέροντα και  περιουσίες!  Άλλωστε ποτέ  και σε καμμία περίπτωση,  καμμιά  κυβέρνηση και κανένα κόμμα σε ολόκληρο τον κόσμο  δεν λειτούργησε και δεν  κινήθηκε  με την τακτική και την λογική του χαρτοπαίκτη! Για τον απλό λόγο, ότι πάντοτε  οι χαρτοπαίκτες βγαίνουν ζημιωμένοι, όπως ακριβώς  συνέβη στη χώρα μας  στις 12 Ιουλίου φέτος, όταν  ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος για  το χάος που  θα επακολουθούσε  με την αναγκαστική έξοδο  από την Ε.Ε. αποφάσισε  να  αλλάξει ρότα και να υπογράψει το Τρίτο Μνημόνιο, καταπίνοντας αμάσητα τους  γνωστούς λεονταρισμούς ότι τάχα «με ένα νόμο θα έσκιζε τα μνημόνια» των προηγούμενων κυβερνήσεων!  Αυτή  είναι η σκληρή αλήθεια, την οποία  ένοιωσαν   όλοι οι πολίτες  της Χώρας  σαν καυτή ανάσα στον σβέρκο τους. 
Πέρα από την αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα την προσεχή Κυριακή, οι ψηφοφόροι  καλούνται να  λύσουν τον  ιδιότυπο «γόρδιο  δεσμό»  που δημιούργησε  ένας πρωτόγνωρος λαϊκισμός, που προέκυψε αμέσως μετά  τις εκλογές του περασμένου  Ιανουαρίου  με την σύμπηξη κυβερνητικού σχήματος  από τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ και το… δεξιόστροφο  σχήμα των ΑΝΕΛ, το οποίο τελικά λειτούργησε ως δεξιό «δεκανίκι» του κ. Τσίπρα, χωρίς ο κ. Καμμένος να  προϊδεάσει  τους πολίτες που τον ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, ότι  θα  γινόταν το πρόθυμο δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ  και ότι θα συγκυβερνούσε με την  «για πρώτη φορά Αριστερά»! Τώρα, βέβαια, οι μάσκες έπεσαν. Και ο κ. Καμμένος, δηλώνει συνεχώς, ότι  αν το κόμμα του μπει στη Βουλή και ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει πρώτος θα  συγκυβερνήσει μαζί  του, αφού εκλεγεί με τις ψήφους των ..κεντροδεξιών!  Πρόκειται για μια δήλωση που οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι  των ΑΝΕΛ θα την αξιολογήσουν και είναι βέβαιο ότι θα απαντήσουν με την ψήφο τους, στα κυβερνητικά παιχνίδια του κ. Καμμένου, αποδοκιμάζοντας το κόμμα του.  Άλλωστε αργά, αλλά σταθερά, αυτό δείχνει και  η πορεία των ψηφοφόρων του  κόμματος του κ. Καμμένου, η οποία είναι φθίνουσα  από τον Ιούνιο του 2012 και εν συνεχεία , καθώς,  από  670.596 ψηφοφόρους  που  ήταν στις εκλογές του Μαΐου του 2012, τον Ιούνιο του 2012 μειώθηκαν  στους  462.466  και στις 25 Ιανουαρίου του 2015  έφτασαν στις 293.371. Είναι δε βέβαιο ότι στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής ο κ. Καμμένος θα ψάχνει για  ...κεντροδεξιούς ψηφοφόρους στις  μάλλον άδειες για τους ΑΝΕΛ κάλπες..   
Τέλος  οι ψηφοφόροι της προσεχούς Κυριακής   που κατά τις προηγούμενες εκλογές προτίμησαν να  ρίξουν  την ψήφο ρους  στο κόμμα της  λεγόμενης «Χρυσής Αυγής», επιβάλλεται να προβληματισθούν για το αν θα πρέπει να την ξαναψηφίσουν. Και αυτό για τρείς λόγους, εκ των οποίων οι δύο έγιναν ξεκάθαροι  κατά την διάρκεια του 7μήνου από τον φετινό  Ιανουάριο  και μετά.  Τα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος  διακήρυξαν ανοικτά  ότι η θέση τους  για την Ελλάδα  είναι έξω από την Ενωμένη  Ευρώπη και το ευρώ, επιστροφή στη δραχμή, προτιμώντας την  απομόνωση, συμπλέοντας δηλαδή   με την άκρα αριστερά στην επαναφορά της δραχμής και την  έξοδο της χώρας από το ΕΥΡΩ. Ωστόσο  εκείνοι οι ψηφοφόροι που προτίμησαν  το κόμμα αυτό είναι υπέρ της δραχμής , υπέρ της εξόδου από την Ε.Ε. και υπέρ της απομόνωσης της Χώρας μας; Προφανώς  όχι.  Ο τρίτος λόγος που δεν ακούγεται αλλά υπάρχει είναι η εμμονή  των  στελεχών  του συγκεκριμένου κόμματος προς την Ναζιστική ιδεολογία. Μια Ιδεολογία που  κόστισε στην Ελλάδα περί το 1.000.000 νεκρούς  κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Όποιος  ψηφοφόρος της «Χρυσής Αυγής»  θεωρεί ότι το συγκεκριμένο κόμμα δεν  πιστεύει στον Ναζισμό, τον οποίο πολέμησε σκληρά ο Ελληνισμός, δεν έχει παρά να  διαβάσει  την «Διακήρυξη Ιδεολογικών Αρχών» του συγκεκριμένου κόμματος για να ενημερωθεί ότι:  π.χ. στο «Κεφάλαιο ΧΙΙΙ» με τίτλο,  «Πολεμώντας για τη Νέα Χαραυγή», μεταξύ άλλων  αναφέρονται και τα εξής προκλητικά:
 «Από τους Ομηρικούς χρόνους, τους χρόνους της κλασσικής αρχαιότητας και τον Μέγα Αλέξανδρο, η αλυσίδα των υπέροχων αυτών ηρώων - υπερασπιστών του πολιτισμού- φτάνει αδιάσπαστη μέχρι τις μέρες μας . Και τελευταίος , σύγχρονος, ισόθεος δημιουργός , καταυγάζει το πολιτιστικό μας στερέωμα, ο υπέροχος υπερασπιστής των ακατάλυτων αξιών της Φυλής μας, ο θεμελιωτής, ενσαρκωτής και πρωτοπόρος ήρωας του Εθνικοσοσιαλισμού και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ».. (Ελεύθερη Ώρα σελ.98-6-2012)
 Κατόπιν αυτού αναρωτιέται κανείς: Αλήθεια υπάρχουν Έλληνες ψηφοφόροι που θα ρίξουν την ψήφο τους  στους  υμνητές του Χίτλερ; Δυστυχώς υπάρχουν, απλά γιατί δεν ενημερώνονται για την πραγματική ουσία του συγκεκριμένου κόμματος. Ωστόσο  κάποιοι ψηφοφόροι  της «Χρυσής Αυγής»  φαίνεται ότι  ενημερώθηκαν  και άρχισαν  να την εγκαταλείπουν. Έτσι ενώ στις εκλογές του Μαΐου  του 2012  οι ψηφοφόροι της «Χ.Α» ήταν 440.894, στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 μειώθηκαν  στις 425.990.  Και στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 πήγαν ακόμη παρακάτω, στις 388.447.  Ελπίζουμε ότι στις κάλπες της προσεχούς Κυριακής, τα ψηφοδέλτια της «Χ.Α.» θα μειωθούν ακόμη περισσότερο.  Αρκεί οι ψηφοφόροι να   ενημερωθούν  καλύτερα  για το συγκεκριμένο κόμμα και να αντιληφθούν ότι  η Πατρίδα μας για να πάει μπροστά χρειάζεται δυνατά και έξυπνα  μυαλά και όχι κήρυκες της απομόνωσης της Χώρας.  

elzoni.gr