Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ: ψηφίζω για (νέο) δημοψήφισμα στις 04 Οκτωβρίου και για (νέες) εκλογές στις 08 Νοεμβρίου


tsipras-milios-revolucion
Οι 53 αριστεροί επαναστάτες που ξέμειναν στο νέο-μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις με τον σύντροφο Παναγιώτη Λαφαζάνη, ετοιμάζονται να κάνουν κούγκι!! τον δεξιό πλεον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη χώρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και συγκυβερνήσει με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ (μαζί με τα βαρίδια τους…) τότε οι 53 αριστεροί επαναστάτες μαζί με άλλες κομμουνιστικές συνιστώσες που έχουν αραχνιάσει στον Γερμανο-υποταγμένο ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζονται να δώσουν ρεσιτάλ διάλυσης βουλής και κυβέρνησης.



Μεταξύ τους συζητούν πως αυτά που έκανε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι πταίσματα μπροστά στα δικά τους τα χουνέρια που ...έρχονται!

Στον πρώτο εφαρμοστικό νόμο θα ζητήσουν σύγκληση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα επιβάλλουν Δημοψήφισμα…. Κι επειδή θεωρούν δεδομένο πως ότι και να φέρει το δημοψήφισμα ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει άλλη μία κωλοτούμπα για να μην εκδιωχθεί (πάλι) η Ελλάδα εκτός ευρώ, τότε έχουν τον άσο στο αριστερό τους μανίκι-χέρι, εκείνο που τους έσπασε ο Πάνος Καμένος, που ακούει στο όνομα Εκλογές.

Είναι σίγουρο πως το δημοψήφισμα που οργανώνουν για τις 04 Οκτωβρίου θα επαναφέρει την Ελλάδα σε πιο σκληρά capital controls και υπολογίζεται πως η ημερήσια ανάληψη δεν θα ξεπερνά τα 20 ευρώ.

Οι αριστερές συνιστώσες του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ, υπολογίζουν πως θα καταφέρουν κατόπιν νέες Εθνικές Εκλογές για τις 08 Νοεμβρίου.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται….

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος, θα έχουμε δημοψήφισμα και ύστερα εκλογές όπως διαμηνύουν οι 53 λεβέντες και άλλοι που δεν βγαίνουν προς τα έξω… για να μην χαλάσουν και το πλήγμα του αιφνιδιασμού.

Δημοψήφισμα και ύστερα εκλογές και πολλά μνημόνια και πολλά capital controls, μέχρι οι πολίτες να σταματήσουν να δίνουν ευκαιρίες στο μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ και τις ανώμαλες συνιστώσες του.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.com