Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Αζερμπαϊτζάν «Λευκή» ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα

Europa League: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΠΑΟΚ και Γκαμπάλα
«Μπαστούνια» τα βρήκε και ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καμπάλα, αφού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League έμεινε στην λευκή ισοπαλία στο Μπακού. Υπενθυμίζεται ότι η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Europa πριν από λίγο καιρό.
Ο Δικέφαλος του Βορρά ήθελε τη νίκη, αλλά συμβιβάστηκε τελικά με την ισοπαλία, την οποία θα μπορούσε να χάσει, αν ο τερματοφύλακας του, Όλσεν, δεν έκανε ορισμένες μεγάλες επεμβάσεις.
Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρους στην Γκαμπάλα, η οποία έχασε ευκαιρίες. Ο Μπερμπάτοφ μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η φλύαρη υπεροχή των παικτών του Τούντορ δεν απέφερε καρπούς, καθώς οι Θεσσαλονικείς είχαν πρόβλημα στη δημιουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα και στην άμυνα, με τον Όλσεν να κάνει μεγάλη επέμβαση στο 67' σε λάθος γύρισμα του Κόστα. Ο Μακ έχασε στο τέλος την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
ΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόσνλι- Ντασεμίροφ, Στάνκοβιτς, Βερνιντιούμπ, Ρικαρντίνιο, Γκάϊ, Μέζα, Ζένιοφ, Αντόνοφ, Ντοντό (84’ Ζαγκάρωφ), Ζεκ (46’ Περέϊρα)
ΠΑΟΚ: Ολσεν- Βίτορ, Τζαβέλλας, Κόστα, Κίτσιου, Ροντρίγκεζ, Τζιώλης, Σάμπο (85’ Ζάϊρο), Μακ, Πέλκας (76’ Γκολάσα), Αθανασιάδης (60’ Μπερμπάτοφ)