Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Εμφάνιση IMG_9360.jpg

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κωνσταντίνος  Κόλλιας, παρουσίασαν το πρόγραμμα οργανωτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας για τις 3 τελευταίες ημέρες έως τη διεξαγωγή των εκλογών με τον τίτλο: "Δράση 72ΩΡΕΣ | Για να πάμε Μπροστά".

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος,
ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:


Στις φετινές εκλογές αποφασίσαμε να εισάγουμε ένα νέο μοντέλο οργανωτικής ετοιμότητας, σε μία προσπάθεια να συντονίσουμε όλες μας τις δυνάμεις ενόψει της πιο κρίσιμης μάχης των τελευταίων ετών.

Η δράση ονομάζεται «72 ώρες για να πάμε την Ελλάδα μπροστά» (nd.gr/72h) και περιλαμβάνει μία σειρά από ενέργειες και πρωτοβουλίες, ώστε μέχρι το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσουμε και την τελευταία ψήφο στήριξης του υπεύθυνου δρόμου που προτείνει η Νέα Δημοκρατία. 
Βασικά της στοιχεία είναι ο συντονισμός, η αυτοοργάνωση των μελών μας και η μάχη μέχρη την τελευταία ώρα πόρτα - πόρτα.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε:

- Την ειδική ιστοσελίδα της Δράσης 72 ώρες nd.gr/72h και την ειδική εκλογική τηλεφωνική γραμμή 210 944 4725 για πληροφορίες
- Ειδική καμπάνια μέσω emails για εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα. Δηλώσεις μπορούν να γίνουν και online στην κεντρική σελίδα nd.gr/72h 
- Την πρωτοβουλία «Μοιράσου τη διαδρομή» μέσω της σελίδας nd.gr/72h Ένα πρωτοπόρο για την Ελλάδα και αρκετά φιλόδοξο project, μέσα από το οποίο άνθρωποι που διαθέτουν μεταφορικό μέσο καλούνται εφ' όσον μπορούν να μεταφέρουν και άλλους φίλους ή μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτή η δράση τρέχει online στην κεντρική σελίδα nd.gr/72 Ο δικός μας ρόλος είναι καθαρά συντονιστικός. 
- Επιπλέον, ζητήσαμε από μέλη των Νομαρχιακών και των Δημοτικών μας οργανώσεων, να διαθέσουν εθελοντικά τα προσωπικά τους οχήματα, ώστε να μεταφέρουμε την ημέρα των εκλογών μέλη μας με κινητικά ή άλλα προβλήματα. Καλούμε όσους έχουν κάποιο σοβαρό αίτημα να επικοινωνήσουν με την ειδική γραμμή 210 944 4725 ή τις κατά τόπους νομαρχιακές μας οργανώσεις σε κάθε εκλογική περιφέρεια.
- Σε ότι αφορά τα εκλογικά κέντρα, αυτή τη φορά η εικόνα που θα υπάρχει θα είναι εντελώς διαφορετική. Η παρουσία μας θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη.

Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας, καθώς με τη βοήθεια τους έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε σημαντικό μέρος των δράσεων που βλέπετε καθημερινά.

Το αποτέλεσμα της Κυριακής σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι θετικό για την Παράταξη μας. Είμαστε μπροστά αφού καλύψαμε μια απόσταση 20 μονάδων σε 40 ημέρες. Αλλά δεν παύει να είναι ντέρμπυ. Και στα εκλογικά ντέρμπυ έχεις την προσοχή σου στο γήπεδο μέχρι το 90ο λεπτό. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Δίνουμε τον αγώνα μας περιφέρεια - περιφέρεια, νομό - νομό, πόρτα - πόρτα. Και πάνω σ' αυτή την πρόκληση δίνουμε μεγάλη έμφαση ώστε να είμαστε πρώτο κόμμα και να μπορέσει να σχηματιστεί μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και πρόσωπα ικανά και αποφασισμένα να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις.