Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πέτρος Τατούλης στο ΣΚΑΙ «Επιβεβαιωθήκαμε ότι ο νέος ΕΣΔΑ του Τσιρώνη είναι παράνομος» «Ύποπτη η άρνηση του Τσιρώνη να απαντήσει στο Ελεγκτικό»



http://news.travelling.gr/wp-content/uploads/2013/05/%CE%A4%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82.jpg
«Τα όσα είπε χθες ο κ. Μουσουρούλης αποτελούν επιβεβαίωση της δικής μου αρχικής επιφύλαξης ότι ο νέος ΕΣΔΑ, ο νέος κανονισμός για τη διαχείριση των αποβλήτων στη χώρα μας, που έφερε η προηγούμενη Κυβέρνηση έχει θέματα νομιμότητας» υποστήριξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αναφορικά με όσα δήλωσε η κα Γεροβασίλη για εξυπηρέτηση συμφερόντων στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων.
Ο κ. Τατούλης, αφού διευκρίνισε ότι το Ελεγκτικό έχει ζητήσει από το ΥΠΑΠΕΝ κάποιες συγκεκριμένες παρατηρήσεις. τόνισε ιδιαίτερα ότι  ο κ. Τσιρώνης, ο Υπουργός της προηγούμενης Κυβέρνησης, όφειλε μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου να έχει απαντήσει. Εντούτοις έφυγε από το Υπουργείο χωρίς να το κάνει, γεγονός το οποίο προκαλεί υποψίες.
«Νομίζω ότι αυτό που κάνει η κα Γεροβασίλη είναι ότι θέλει να προστατέψει δικά της συμφέροντα, συμφέροντα τα οποία είχαν σχέση με την προηγούμενη ηγεσία, με τον κ. Τσιρώνη, η οποία ουσιαστικά εμποδίζει την εξέλιξη ενός έργου» δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Τατούλης και σχολίασε ότι «για τα θέματα περί συμφερόντων, αυτά νομίζω ότι αντικατοπτρίζουν τη νοσηρότητα των σκέψεών τους και των απόψεών τους ότι τα πράγματα δεν πρέπει να κινηθούν, πρέπει να παραμείνουν στάσιμα ως έχουν».