Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο Τηλεοπτικό σποτ Νέας Δημοκρατίας – «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ»


Στη νέα σειρά ταινιών της ΝΔ πρωταγωνιστούν καθημερινοί άνθρωποι. Κάθε πρωταγωνιστής εκπροσωπεί μια ξεχωριστή κατηγορία επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων της ελληνικής κοινωνίας. Μία νεανική, φρέσκια οπτική που προβάλλει τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ, μέσα από τη στάση ευθύνης πολιτών. 

Αναδεικνύοντας το αξιακό πρότυπο των πρωταγωνιστών με το οποίο η «Ελλάδα πάει Μπροστά», τα νέα σποτ επικοινωνούν τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ και τις συνδέουν με τις ιδέες, τη στάση και τη νοοτροπία καθημερινών ανθρώπων. Ανθρώπων με διαφορετικές ζωές, τους οποίους όμως συνδέει ένα κοινό στοιχείο: Το όραμα για μια Ελλάδα σύγχρονη και υπερήφανη. Κάθε ένας χαρακτήρας προτάσσει αυτό που θεωρεί ως καθήκον του, ως ατομική του ευθύνη σε διαφορετικούς τομείς και περιβάλλοντα. Στο Δημόσιο, στο πανεπιστήμιο, στην επιχείρηση, στο σπίτι και στην δουλειά τους. Κεντρικό μήνυμα των σποτ είναι ότι «Όλοι μαζί πάμε την Ελλάδα Μπροστά».

            Οι λέξεις κλειδιά εμπλουτίζονται και η Ελλάδα πάει μπροστά με  ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ

           
Το θετικό αυτό πρότυπο έρχεται  να ενισχύσει και να προωθήσει η ΝΔ, μέσα από τις θέσεις της, κάνοντας το βασικό συστατικό μιας νέας πολιτικής πραγματικότητας.

Στις τρείς πρώτες ταινίες πρωταγωνιστούν τρείς γυναίκες, η Φανήη Ελένη και η Κατερίνα

Η Φανή είναι δημόσια υπάλληλος, που σέβεται όμως τον χρόνο των πολιτών που εξυπηρετεί. Η ΝΔ με τις προγραμματικές της θέσεις ανοίγει το δρόμο για μια δημόσια διοίκηση φιλική προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, αποτελεσματική, με αξιολόγηση και αξιοκρατία.

Η Ελένη είναι  φοιτήτρια, που αριστεύει στις σπουδές της και δίνει πραγματική αξία στο πτυχίο της. Η ΝΔ υπερασπίζεται την ανάγκη για επιβράβευση της αριστείας στο εκπαιδευτικό σύστημα, και προτείνει θέσεις για σύγχρονα, καταξιωμένα πανεπιστήμια, που θα συνδέονται με την αγορά εργασίας. 

Η Κατερίνα είναι άνεργη, που βοηθά εθελοντικά στο γηροκομείο. Δεν αφήνει τον χρόνο της να πηγαίνει χαμένος, αλλά διοχετεύει την ενέργεια της σε ένα καλό σκοπό. Η ΝΔ αναγνωρίζει ότι η ανεργία είναι μια μεγάλη πληγή που δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια, αλλά με στοχευμένες  παρεμβάσεις και μέτρα που θα δημιουργήσουν δουλειές.      


 
Σποτ με Φανή:
 
Σποτ με Κατερίνα:
 

Σποτ με Ελένη: