Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ



http://www.ortsa.gr/wp-content/uploads/2014/04/varvitsiotis.jpgΟ Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο MEGA, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο πρώην Κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διέπραξε σήμερα μια πολιτική αθλιότητα που θα τον συνοδεύει σε όλη την πολιτική του διαδρομή. Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, δε δίστασε σήμερα το πρωί στο MEGA να προσβάλει το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, που καθημερινά διασώζει με αυτοθυσία ζωές στο Αιγαίο, χαρακτηρίζοντάς τους, ουσιαστικά, “κατ’ εντολήν δολοφόνους”!
Η χώρα βιώνει σήμερα τα αποτελέσματα της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που μέσα σε 6 μήνες έχει καταφέρει να την καταστήσει κεντρική «πύλη εισόδου» του προσφυγικού ρεύματος και της παράνομης μετανάστευσης για όλη την Ευρώπη. Χρειάστηκαν, άλλωστε, μόλις 3 ημέρες υπηρεσιακής Κυβέρνησης για να φανεί ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για τη διαχείριση του μεταναστευτικού.
Όσον αφορά τον κ. Σακελλαρίδη,  τον αφήνουμε στη χλεύη όχι μόνο των νησιωτών αλλά και όλων των Ελλήνων, που σήμερα βιώνουν τα καταστροφικά αποτελέσματα της ολέθριας πολιτικής της Κυβέρνησής του».