Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Φώφη Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει βαρίδια, τα πήρε ο Αλ. Τσίπρας στο κόμμα του


Με μία αιχμηρή δήλωση απάντησε η Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ εφόσον «απαλλαγεί από βαρίδια του παρελθόντος».
Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω από ένα σχόλιο σε σχέση με όλα όσα είπε ο κ. Τσίπρας για το ΠΑΣΟΚ και για εμένα προσωπικά.
«Είναι προφανές ότι είναι και ο ίδιος (ο κ. Τσίπρας) έκπληκτος από την κατάρρευσή του και αναζητά μια σανίδα σωτηρίας. Του συστήνω να σταματήσει να μας κάνει υποδείξεις και να ασχοληθεί με το κόμμα του που φυλλορροεί», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την επίσκεψή της στις Σέρρες.
Τόνισε ακόμη πως «το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει πολύ μεγάλη ανανέωση» και «δεν έχει βαρίδια», καθώς από αυτά «φρόντισε να μας απαλλάξει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, παίρνοντάς τα στο κόμμα του».
«Θέλω να του υπενθυμίσω - επειδή φαίνεται πως έχει επιλεκτική μνήμη - ότι οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διάσωση της χώρας, κινητοποιημένοι από το ΠΑΣΟΚ και από μένα προσωπικά», συνέχισε η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας πως ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν εκφράζουν το νέο, αλλά  είναι το τέλος του παλιού».
Τέλος η κ. Γεννηματά επανέλαβε την αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών.

naftemporiki.gr