Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Αγρίνιο παράσταση για ένα ρόλο Παναιτωλικός - Πανθρακικό 1-0

Ο Μαρκόφσκι χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό
Με γκολ του Μαρκόφσκι στο 22' ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον Πανθρακικό στο Αγρίνιο, για την 3η αγωνιστική της Super League.
Αν και ο Παναιτωλικός έδειξε από την αρχή πιο δραστήριος, ωστόσο ο Πανθρακικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος (17'), με σουτ πάνω στην κίνηση του Ποτουρίδη που τράνταξε το αριστερό δοκάρι.
Όμως στο 22' οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ. Ο Αθανασιάδης επιχείρησε άστοχη έξοδο σε κόρνερ και ο Μαρκόφσκι βρήκε την ευκαιρία σε κενή εστία και άνοιξε το σκορ.
Στο β' ημίχρονο ο Πανθρακικός προσπάθησε να βρει διαδρόμους ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η έξυπνη και σωστή τακτική των γηπεδούχων δεν του το επέτρεψαν.
Κι έτσι κύλησε το μεγαλύτερο μέρος. Στα τελευταία λέπτά ο Παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Βιγιαφάνες (80'), όμως ο Αθανασιάδης εξουδετέρωσε το σουτ.
Το 1-0 παρέμεινε, ο Παναιτωλικός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του και ο Πανθρακικός παρέμεινε χωρίς βαθμό αλλά και χωρίς γκολ σε τρεις αγώνες.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ (92' Παπουτσογιαννόπουλος), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι, Μπεχεράνο, Πάουλο (60' Βιγιαφάνες), Ουαρντά (84' Ρουσκουγιέδα).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάνουελ Ρόκα):
Αθανασιάδης, Μελίσσης, Ροτζέριο (58' Μαρκόπουλος), Χαβίτο, Χασομέρης, Μεχία, Σερφά, Σέτι, Χρήστου (84' Ζδράβος-Ρίζος), Νικόλτσης, Ποτουρίδης.