Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Σπουδαίο «διπλό» του Πανιωνίου στο Καυτανζόγλειο

Σπουδαίο «διπλό» του Πανιωνίου στο Καυτανζόγλειο
Μετά από τέσσερα χρόνια... ταλαιπωρίας, ο Ηρακλής αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό του για αγώνα της Superleague, αλλά ο Πανιώνιος τους κέρασε... φαρμάκι (1-0)
Η Ηρακλής μπήκε.. φουριόζος στο παιχνίδι και μόλις στο 4' έφτασε κοντά στο γκολ, με το σουτ του Λάζαρ να περνά μόλις άουτ. Ο Γηραιός συνέχισε να πιέζει τον Πανιώνιο -που βρέθηκε την περισσότερη ώρα σε θέση άμυνας και έκανε αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου- αλλά οι γηπεδούχοι είδαν τον Λάζαρ (24') να μην μπορεί να συνεχίσει και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.
Παρά την υπεροχή τους, οι γηπεδούχοι έφτασαν μόνο μια φορά κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Τσιλιανίδη να περνά μόλις άουτ στο 34'. Πάνω όμως που οι δυο ομάδες ήταν έτοιμες να πάνε στα αποδυτήρια, ο Μπακασέτας κοντρόλαρε ανενόχλητος από το ημικύκλιο της περιοχής και με σουτ έκανε το 0-1, “παγώνοντας” το Καυτανζόγλειο
Η εξέλιξη αυτή “έφτιαξε” την ψυχολογία των “κυανέρυθρων”, αφού ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Η αποβολή του Αργυρόπουλου των φιλοξενούμενων στο 62' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα. Ο Γηραιός όμως συνέχισε να είναι φλύαρος και άστοχος, οι Νεοσμυρνιώτες “κλείστηκαν” στην άμυνα τους κι έτσι “απέδρασαν” με το “διπλό” από τη Θεσσαλονίκη
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου (65' Μπουλούτ), Λάζαρ (24' λ.τ Πουρτουλίδης), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Ρομάνο (46' Χαντί), Περόνε.
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος Ν., Οικονόμου, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισάϊας, Μασούρας (79' Μητρόπουλος), Κόρμπος, Ανσαριφάντ (57' Καραμάνος), Ρισβάνης, Σιώπης, Μπακασέτας (68' Βλάχος).

* Η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα με το παιχνίδι ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο που μεσοβδόμαδα αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αποκλεισμό από τη «Φενέρ» στην Πόλη.