Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Από την Κόρινθο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζητεί τη μέγιστη δυνατή συστράτευση ενόψει των καθοριστικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Στην Κόρινθο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης  - Κεντρική Εικόνα
Στην Κόρινθο  βρίσκεται  αυτή την ώρα, στα πλαίσια  των περιοδειών του  ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης
Στην κορινθιακή πρωτεύουσα ο κ. Μεϊμαράκης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους δημοτικούς και επιμελητηριακούς και επαγγελματικούς φορείς της Κορίνθου  από τις 11 το πρωί  καλώντας τους στη μέγιστη δυνατή συστράτευση ενόψει των καθοριστικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. 
Οι περισσότεροι εξ΄ αυτών είναι παλαιοί φίλοι του όπως ο Σταύρος Δήμας με τον οποίο θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση. Ερώτημα αποτελεί αν στη σημερινή περιοδεία βρεθεί ένας ακόμη φίλος από τα πρώτα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, ο Αναστάσης Παπαληγούρας ο οποίος αποχώρησε το 2009 από την ενεργό πολιτική μετά την ήττα της ΝΔ. 
Μεϊμαράκης και Παπαληγούρας έχουν κοινή πορεία από το 1975 όταν ο Κορίνθιος πολιτικός ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ενώ με τον Σταύρο Δήμα γνωρίστηκαν λίγο αργότερα το 1977 όταν εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής Κορινθίας και έκτοτε μέχρι τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου ήταν παρών σε όλους τους παραταξιακούς αγώνες.
Στην Κόρινθο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα  επισκεφθεί διαδοχικά.
Τον Δήμο Κορινθίων και θα συναντηθεί με τους δημάρχους της Κορινθίας.

Το Επιμελητήριο όπου θα μιλήσει στις παραγωγικές τάξεις της περιφερειακής ενότητας.
Αμέσως μετά θα πάει στη Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας όπου θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη και θα καταλήξει στο Μητροπολιτικό μέγαρο για εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. κ. Διονύσιο.
Η περιοδεία Μεϊμαράκη θα κλείσει το μεσημέρι με συνάντηση κομματικών στελεχών στο ξενοδοχείο “Εφύρα”.