Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

“Χ”τύπησε τον ΠΑΣ ο Ναζλίδης - “Έσωσε” το βαθμό η Βέροια

Η Βέροια έσωσε την «παρτίδα» με τον ΠΑΣ στο 92'
Οι Γιαννιώτες κρατούσαν την εκτός έδρας νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, εκεί όπου “μίλησε” ο Ναζλίδης, που έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη Βέροια.
Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε η Βέροια να αποφύγει την εντός έδρας ήττα. Ο Ναζλίδης ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο Ακόστα στο 43' κι έτσι Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.
Η «βασίλισσα του βορρά» ήταν καλύτερη και πιο απειλητική στο α' ημίχρονο, όμως δεν εκματελλύθηκε τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που στο 43' και σε σουτ του πολύ δραστήριου Τσάβες απέκρουσε αρχικά ο Καντιμοίρης και ο Ακόστα στην επαναφορά άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (48') οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε συρτό σουτ του Μανιά.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους και προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, όμως έπρεπε να φτάσει η καθυστέρηση για να το πετύχουν. Στο 92' και σε σέντρα, ο Βελλίδης επιχείρησε άστοχη έξοδο, με αποτέλεσμα ο Ναζλίδης με κεφαλιά να «λυτρώσει» την ομάδα του και να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Ετζενγκέλε, Νάστος, Όστοϊτς (61' Μερεμπασβίλι), Βεργώνης, Γιουσούφ (87' Μάνος), Ναζλίδης, Μαγέφσκι (73' Τάτος), Αμπντούν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μανιάς (81' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Ακόστα, Ίλιτς (66' Γιάκος), Στρούνα, Τσάβες (92' Κοζορώνης), Ναδάλες.