Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ο Μπρίτο χάρισε στον Ατρόμητο τη νίκη με τον Λεβαδειακό

Ο Μπρίτο χάρισε στον Ατρόμητο τη νίκη με τον Λεβαδειακό 
Ενα γκολ του Μπρίτο στο 37ο λεπτό ήταν αρκετό για να "καθαρίσει" ο Ατρόμητος το ματς με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα της Super League.
Η κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης εναντίον της Φενέρμπαχτσε ήταν δεδομένη και η φρεσκάδα δεν ήταν δυνατό να επανέλθει με κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.
Ο Ατρόμητος ήταν επιεικώς μέτριος, αλλά εξαιρετικά τυχερός στο α΄ ημίχρονο καθώς προηγήθηκε με την πρώτη του τελική προσπάθεια, μετά από 37 λεπτά αγώνα. Ο Μπρίτο κατέβασε τη μπάλα εξαιρετικά από την πάσα του Γοδόι και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Λίγο νωρίτερα, στο 34΄, είχε ακυρωθεί σωστά γκολ του Τριποτσέρη ως οφσάιντ.
Στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ξανά ακίνδυνοι, αλλά πλέον το μόνο που χρειάζονταν ήταν να κρατήσουν το σκορ στο 1-0. Τα κατάφερναν με άνεση έως το 90+1΄ όταν ο Γκορμπούνοφ κράτησε τη νίκη σε διαγώνιο σουτ του Μάντζιου, στην καλύτερη στιγμή των Βοιωτών.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Γοδόι, Φυτανίδης, Εμπόου (67΄ Λαζαρίδης), Μπρίτο, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ (69΄ Ναπολεόνι), Λε Ταλέκ (78΄ Πίτου Γκαρσία).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος):
Τσιντώτας, Στάθης, Μουλόπουλος (64΄ Μιλοσάβλιεφ), Μίνγκας (79΄ Μίνγκας), Μαχαίρας, Νικολάου, Ρομέου (64΄ Γιακουμάκης), Ουόν, Τριποτσέρης, Μάντζιος, Μιλιάζες.