Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Στο Δερβένι "Σε λάθος χρόνο"


Για 9η συνεχή χρονιά , ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” ,  συνεχίζει και φέτος, με μεγάλη επιτυχία να ταξιδεύει τους εραστές της έβδομης τέχνης σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών. και μας κρατάει συντροφιά με την προβολή ταινιών ποιότητας, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του.
 Το διάλειμμααπόψε ( Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015) και αύριο ( Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015) στις 10:00 το βράδυ προβάλει την 85λεπτη δραματική ταινία - θρίλερ , παραγωγής 2014

                         “Σε λάθος χρόνο” 

Σε σκηνοθεσία: Στίβεν Νάιτ 
Πρωταγωνιστούν : Τομ Χάρντι, Ρουθ Γουίλσον, Άντριου Σκοτ, Τομ Χόλαντ, Ολίβια Κόλμαν, Μπιλ Μίλνερ, Μπεν Ντάνιελς




 
Η υπόθεση της ταινίας:
Ο Ivan Locke είναι ένας απλός άνθρωπος, παντρεμένος με δύο παιδιά κι επιβλέπων μηχανικός σε ένα μεγάλο εργοτάξιο του Μπέρμιγχαμ. Φεύγοντας από τη δουλειά του, οδηγεί βιαστικά με κατεύθυνση το Λονδίνο κι αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις τηλεφωνικά σε όλους: στη γυναίκα του για ποιό λόγο δεν θα γυρίσει το βράδυ στο σπίτι και στους συνεργάτες του γιατί θα λείπει την επόμενη μέρα από την πιο κρίσιμη στιγμή της καριέρας του. Κάτι που περίμενε να αντιμετωπίσει αργότερα, συμβαίνει τώρα (την πιο ακατάλληλη στιγμή) και δεν έχει τα περιθώρια να προετοιμάσει το έδαφος. Με την πράξη του αυτή ρισκάρει τα πάντα: τη δουλειά του, τη φήμη του, την οικογένεια του, τη ζωή που πάλεψε τόσο σκληρά να χτίσει.


Τέλος στο  θερινό  Δημοτικό  κινηματογράφο  του ΔερβενίουΤο διάλειμματην Παρασκευή 28/8 και το Σάββατο 29/8  θα γίνει η τελευταία προβολή της φετινής σαιζόν με την δραματική - αισθηματική ταινία “Κάποτε στη Νέα Υόρκη”