Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τα ορφανά (εξουσίας) της Πολιτικής Άνοιξης ...έπιασαν και πάλι το μυστρί


mystri-lasphΤα λασπο-blogs, της παρέας Σαμαρά, βρίσκονται και πάλι επί τω έργω... Προεξαρχόντος που antinews βγάζουν πάλι το μυστρί και το χώνουν βαθιά στον κουβά της λάσπης, που περίτεχνα «δουλεύουν» την τελευταία πενταετία, προκειμένου το πολιτικό κεφάλαιο του σωτήρα Αντώνη να μένει ενεργό.

Και ποιος είναι καλύτερος τρόπος αν δεν ρίξουν λάσπη, ύβρεις, απειλές και κάθε λογής ακαθαρσίες για όποιον φαντάζει αντίπαλος του αρχηγού της Πολιτικής Άνοιξης.

Η αρχή έγινε το 1993, τότε που ο Σαμαράς αποφάσισε πως η μονοθεματική ακροδεξιά ΠΟΛΑΝ, μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και μόνος δρόμος ήταν οι ύβρεις εναντίον του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ακολούθησαν οι ύβρεις στον μετέπειτα νέο Πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και οι πολιτικές «δράσεις» της ΠΟΛΑΝ, όταν ταυτιζόταν με το ΠΑΣΟΚ για να μην ανεβαίνει η ΝΔ στην εξουσία. Έφτασε το θλιβερό 2009 που η παρέα Σαμαρά έδωσε την πολιτική γραμμή, σε όλους τους ΠΟΛΑΝίτες εκτός Μεσσηνίας να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, για να πέσει ο «χοντρός» της Ραφήνας, όπως χαριτωμένα έλεγαν σε γνωστούς και φίλους... και φυσικά να αναλάβει ο ψιλός και λιγνός από την Κηφισιά.
Η πενταετία διακυβέρνησης της ΝΔ και του κράτους στη συνέχεια από τον Σαμαρά είναι γνωστή. Η απόλυτη διάλυση και διχασμός για τη ΝΔ και η μετατόπιση της κεντροδεξιάς παράταξης προς τις παρυφές της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα την περίπτωση του Μπαλτάκου.

Όλο αυτό το διάστημα τα λασπο-blogs αλλά και οι μισθοφόροι κοντυλάδες δούλεψαν υπερωρίες για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Από την κωλοτούμπα και τον λαϊκισμό των Ζαππείων, μέχρι το ακατανόητο μαύρο στη ΕΡΤ, που έγινε το λάβαρο των απανταχού αριστερών του Κολωνακίου και όλων των «επαγγελματιών» της αδέσμευτης ενημέρωσης.

Σήμερα το λασπο-blog antinews, τα βάζει με τον Μεϊμαράκη. Αφού «ξέρναγε» όλο τον προηγούμενο καιρό επάνω στις δραστηριότητες Ντόρας και Δένδια, σήμερα, βρήκε καινούργιο στόχο τον ενωτικό «Βαγγέλα» της ΝΔ.

Καθόλου τυχαίο. Ο Αντώνης Σαμαράς θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ ή κάποιος τσιφλικάς του από το ΛΑΟΣ στη χειρότερη – καλύτερη περίπτωση. Οι αναφορές για μεσαίο χώρο του Μεϊμαράκη σήμερα, και προχτές της Ντόρας αλλά και του Δένδια, ερεθίζουν τα ακροδεξιά μορφώματα που έχει μαζέψει ο Αντώνης Σαμαράς στη Συγγρού και συνιστούν την αυλή του, αλλά και την ασπίδα προστασίας.

Ακόμη οι αναφορές του Μεϊμαράκη για εκλογή από τους συνέδρους, έτσουξε και αυτή άσχημα τους απανταχού ΠΟΛΑΝίτες.

Η διευκρίνηση περί του θέματος ήρθε σήμερα το πρωϊ στο MEGA, από την Ντόρα, που άφησε υπόνοιες για τα εκλογομαγειρέματα που έγιναν επί της «ανοιχτής» λαϊκής διαδικασίας για τις εκλογές του Προέδρου της ΝΔ του 2009. Τότε που με 2 ευρώ πέρναγες και ψήφιζες ... Αντώνη...

Πολλή δουλειά για τα λασπο-blogs, που ρίχνουν κατ’ εντολή, τους εμετούς τους στον «Βαγγέλα» και τον κρίνουν για το ιδεολογικό στίγμα αλλά και την αντιπολιτευτική του δράση, μόλις 3 εβδομάδες μετά την εξευτελιστική ήττα του Αντώνη Σαμαρά από τον Αλέξη Τσίπρα ...τον πρωθυπουργό των κλειστών Τραπεζών.

Αν ήταν ανοιχτές και οι Τράπεζες, πόσο θα ήταν το «ΟΧΙ» στον Σαμαρά; Μάλλον θα άγγιζε το 90%!!

Βαστάτε λασπο-blogs, μην τα δίνετε όλα τόσο νωρίς... έχετε πολλή δουλειά μπροστά σας...

Και μην ξεχνάτε πως ο «Βαγγέλας» είναι η ΝΔ.. δεν προσπαθεί να γίνει!

Υ.Γ.
Αντώνη έφυγες από τη Συγγρού και δεν πέρασες να χαιρετίσεις του απλήρωτους επί 6 μήνες εργαζομένους της ΝΔ...Βέβαια δεν τους είχες χαιρετίσει ούτε όταν ξαναγύρισες μετά την ντροπιαστική ήττα του Ιανουαρίου...
Κανέναν δεν ευχαρίστησες από αυτούς που θυσιάστηκαν οικονομικά και πτώχευσαν για τις δικές σου προεκλογικές φιέστες, καμπάνιες και μετεκλογικές ανούσιες περιοδείες.
Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr